Fra kok til kok – frugt & grønt

Hvide asparges med sauce på camembert fra Møn

 

Grillede grønne ærter med røget Vesterhavssauce, ramsløgskapers og ramsløgsolie.

 

Høbagt gulbede som blomst, med ostecreme på Kry.

 

 

 

Bagte beder og danske pære som terrine med bitre salater

 

Svampeis

 

Tærte med syltede og rå svampe samt soyamarineret æggeblomme og cremesauce.

Græskar & kyllingehjerter

 

Græskarmole og gulerod

 

Julesalat

 

Julesalat, trøffel & vinagrette på clementin

 

Kartoffeltærte, æggeblomme & Gudenå gyldenost.

 

Misobagt knoldselleri, lammebryst og luftig fumé.

 

Stegt spidskål, mini gulerødder, sauce på røget Vesterhavs ost & olivenolie.

 

Æbler og pærer, jernurt, kærnemælk og havesyre.

 

Syltede og grillede skalotteløg med vinteræbler, Høgelundgaard ost og valnød.

 

Kinaradise-dumplings med limfjordsmuslinger, kold muslingesauce og skud fra Grow-up Farm.

Kartoffel/knoldselleri ‘Kroppkakor’ Dumplings og Kry Unika  (svenske kartoffeldumplings).

 

Åben ravioli på tallerkensmækker fra Grow Up Farm med Gede- Friskost.