Fra kok til kok – kød

Oksehøjreb fra Grambogård, med sauce på karamelliseret honning, krydderier og røget marv

 

 

Cote de Beouf med grillet spidskål & caviar

 

Bryst af Grambogårdgris, sous vide i barbeque med kanel, anis og kimchirødkål

 

Korean short ribs, BBQ på hoisin & Goma, karse havesyre, karse rød shiso

 

Kotelet af gris, Fuegobønner, enoki svampe og rabarber

 

Tatar af Grambogård kalv, kikærter & wasabi olie

 

 

Okseribeye & porre

 

Grambogård gris, æbler & efterårssalater

 

Dådyr, kål, kartofler & ramsløgspure

 

Kanin, knoldselleri, vinterurter, æbleeddike og sort hvidløg

 

Stegt vagtelbryst med vagtel spejlæg, marineret endive, syltede rødløg og gnocchi på svampe

 

Terrin af gris, hasselbachkartoffel & syltede løg

 

Tatar

 

Oksesteg, trøffel, Porre, Perleløg, Morkel og Mont d’or-Kartoffel Aligot

 

“Shrimp & Grits” med Grambogård skaftekotelet, Blue Cheese Dressing på Søblå fra Søtofte Mejeri og braiserede Anicia linser fra Grøn fokus.

 

Glaseret kanin i Thyhonning og graneddike, kaninbouillion og urter

 

“Chicken Wings”

 

Pisket, røget svinefedt med blomster og grillet brød

 

Gravad krondyr, kartoffel, trøffel & maltpuder