Fra kok til kok – ost

Om den serveres for sig selv eller indgår som smagsgiver i en samlet ret, kan osten være en utrolig dyb og rig oplevelse. Nuancerne i den samme ost kan være ligeså mange som ringene i et gammelt egetræ. Smagen kan blive ved med at udvikle sig, og tage nye retninger alt efter hvilke råvarer den ellers akkompagneres af. Her på siden finder du nogle serveringer hvor vores kokketeam har lagt sig i selen for både at bruge ost som kærnefortællingen i retten men også som “the cherry on top”

Nora Mundo gedeost, beder, salsa på grønkål med grønne tomater og mandler og emulsion på valnødder og æble råsaft.

 

Iscreme på fåreyoghurt, sirup på fennikel, karse fennikel og grillede ærter.

 

Friteret Hårbølle Camembert, Skyr, Solbær Foam, Hyldebær og Yoghurt Coating

 

Nora Mundo gedeost, med grillede porre og boghvede.

 

Toast Deluxe på Red Copenhagen og vesterhavsost, æg, citron, porrer og hvidkål