Bliv klar til at levere take-away onsdag, d. 9. december 2020Find alt, hvad du har brug for, når du skal levere take-away til dine kunder! Læs mere
Oplev Digital Dining onsdag, d. 18. november 2020Gå på opdagelse i vores helt nye, virtuelle og Corona-sikre messeunivers og mød branchens førende leverandører! Læs mere
Red julen 2020 fredag, d. 13. november 2020Lav julefrokosten om til et gavekort! Læs mere og bestil din egen gavekortløsning her. Læs mere
I bæredygtighedens tegn onsdag, d. 14. oktober 2020Prima Frugt har i 2020 indført nye emballagetiltag med tanke på at skåne miljøet så meget som muligt. Læs mere på Prima frugt
Nyt krav om mundbind! fredag, d. 18. september 2020Vi har masser af mundbind på lager, så du kan overholde kravet om brug af mundbind, når du servicerer dine gæster! Læs mere
Dagrofa Foodservice og Compass Group skriver ny, stor kontrakt torsdag, d. 17. september 2020Vi har indgået en ny, tre-årig aftale med Compass Group! Læs mere om den nye kontrakt, der er en af vores største! Læs mere
Når sikkerheden er vigtigst mandag, d. 14. september 2020Dagrofa Foodservice har fået de første lastbiler med højresvingsassistent og MirrorCam! Læs mere
Vi gør det nemmere at gøre det bedre – også under Corona onsdag, d. 9. september 2020Læs mere om, hvordan vi har håndteret Coronakrisen i forhold til kunderne - og få et indblik i, hvordan restriktionerne har skabt nye serveringstiltag i vores kantine. Læs mere
Ny DGFS Butik app til dig! mandag, d. 15. juni 2020Vi har opdateret appen med helt nye funktioner og nyt design! Læs mere på Dagrofa Foodservice Cash & Carry
Støt lokalt: Restaurant Arken tirsdag, d. 12. maj 2020Se med, da vi tog forbi Restaurant Arken i Køge og hør, hvordan takeaway har holdt gang i deres forretning under Coronakrisen. Læs mere
Castelli mandag, d. 4. maj 2020Vi tilbyder nu ægte, italienske oste fra Castelli, som vi har eneforhandling på i hele Norden frem til og med 2021. Læs mere
Juridisk hotline i forbindelse med COVID-19-krisen fredag, d. 27. marts 2020Sammen med Bird & Bird gør vi dig klogere på, hvordan du bedst gør brug af Regeringens hjælpepakker til at komme igennem krisen! Læs mere
Anticimex – professionel og effektiv desinfektion af virus onsdag, d. 25. marts 2020Få bugt med virus og reducer risikoen for smittespredning - disinficer dine lokaler! Læs mere
Støt lokalt! torsdag, d. 19. marts 2020Vis dine kunder, at du tilbyder take-away! Opret dig på vores take-away Danmarkskort her. Læs mere
Opret take-away løsning torsdag, d. 12. marts 2020Begræns smittespredning og fokuser på take-away. Se udvalget af take-away emballage her. Læs mere
Er du klar til Foodexpo 2020? fredag, d. 6. marts 2020Vi glæder os til at se dig på stand M9940 i MCH Messecenter Herning fra 22. til 24. marts! Læs mere her. Læs mere
Dagrofa Engros torsdag, d. 20. februar 2020Velkommen til Dagrofa Engros - vores helt nye butik i Skovlunde målrettet kiosker og købmænd! Læs mere her! Læs mere på Dagrofa Foodservice Cash & Carry
To Michelin-stjerner til Alchemist onsdag, d. 19. februar 2020Tillykke til Rasmus Munk og resten af teamet fra Alchemist, som vi er stolte af at kalde vores kunde. Læs mere
Dagrofa Foodservice støtter Team Rynkeby og Børnecancerfonden torsdag, d. 13. februar 2020Vi støtter op om kampen mod kræft! Læs mere her. Læs mere
Vi bliver til Dagrofa Foodservice fredag, d. 17. januar 2020Vi vil i den kommende periode skifte navn til Dagrofa Foodservice på vores online kanaler. Læs mere om ændringen her. Læs mere
Grand opening! tirsdag, d. 26. november 2019Kom forbi i Silkeborg, når vi åbner vores første Dagrofa Foodservice butik torsdag den 28. november klokken 10! Læs mere på Dagrofa Foodservice Cash & Carry
Hakket oksekød i ny og miljøvenlig emballage fredag, d. 15. november 2019Nu kan du få hakket oksekød i en ny emballage, der giver kødet mere smag og er i bedre kvalitet. Læs mere
FoodService Danmark skifter navn til Dagrofa Foodservice onsdag, d. 28. august 2019Læs mere om, hvorfor FoodService Danmark bliver til Dagrofa Foodservice. Læs mere
Tid til nytænkning mandag, d. 24. juni 2019Rasmus Munk og Alchemist er tilbage. Denne gang i en version 2.0, der byder på 'Holistic Cuisine', molekylær-gastronomiske kneb og intet mindre end en 50-retters menu. Læs mere
Sol over dansk gastronomi onsdag, d. 19. juni 2019I weekenden går det løs igen, når den ikoniske kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem, indtager Bornholm. Konkurrencen fik sidste år sin første kvindelige vinder, nemlig Dak Wichangoen fra Kiin Kiin. Læs et tilbageblik her. Læs mere
Verden bliver mere grøn tirsdag, d. 4. juni 2019Når gartneriet Legro søger nye løsninger, går de ikke efter de lavthængende frugter. Læs om det familieejede gartneri og Johnny Petersens passion for en grønnere fremtid. Læs mere
Ishøj Erhvervspris 2019 går til FoodService Danmark mandag, d. 13. maj 2019Vi er den stolte modtager af Ishøj Erhvervspris 2019! Læs mere her. Læs mere
Substans i råvarerne fredag, d. 3. maj 2019Substans er én ud af blot to danske michelinrestauranter, som kan smykke sig med Det Økologiske Spisemærke i guld. Læs om René Mammen og hans økologiske mission her! Læs mere
Real food fast er real fast food mandag, d. 15. april 2019Med inspiration hentet i udlandet har Jesper Lehmann skabt konceptet RETREAT – Real food fast – som hurtigt har fået stor succes. Og oven i købet på et marked, hvor der ellers er stor konkurrence i Danmark. Læs mere
Grillede asparges med fermenteret hvid asparges søndag, d. 14. april 2019Fermentering på to forskellige måder: Grillede asparges med fermenteret hvid asparges. Læs mere
Mønsk mikromejeri forsyner landets mesterkokke torsdag, d. 11. april 2019Der bliver kælet for hver eneste ost, der kommer ud af det lille mikromejeri og osteri på Møn. Læs mere
Måltid skal være kvalitetstid onsdag, d. 3. april 2019Christian Bak er en populær mand hos Carnegie Investment Bank. Han har nemlig sat delemad, lokale råvarer og kulinarisk kvalitet på menuen. Læs mere
Inspiration fra Baks køkken onsdag, d. 3. april 2019Christian Bak fra Carnegie deler ud af tre lækre opskrifter på 'frokost a la family style'. Læs mere
Fynske rødder møder japansk håndværk onsdag, d. 27. marts 2019Foood har mødt Kondo Sasaki til en snak om japansk håndværk, fynske rødder og kærligheden til lokale råvarer. Læs mere
Ankimo – dampet havtaskelever onsdag, d. 27. marts 2019Kondo deler ud af sine yndlingsopskrifter fra Japan - find dem her! Læs mere
Dagrofa S-Engros digitaliserer tilbudsavisen torsdag, d. 21. marts 2019Som den første landsdækkende fødevarekæde har vi droppet den trykte tilbudsavis. Læs om alle de fordele, som du får med vores nye, digitale tilbudsavis, her. Læs mere på Dagrofa Foodservice Cash & Carry
Catering Engros lancerer ny webshop tirsdag, d. 19. marts 2019Vi har lanceret ny webshop med en masse forbedrede funktioner, så din købsoplevelse nu bliver endnu bedre. Læs mere her. Læs mere
Kunsten at forene kemi og kreativitet torsdag, d. 14. marts 2019Erik Pedersen stikker snuden i alt fra solbærblade til ærteskud. Han er vild med at få det bedst tænkelige ud af alting. Foood mødte ham på Bornholm og fik både smagsprøver på hans kunnen, hans idéer og ikke mindst hans mod. Læs mere
Dampet blæksprutte med sauerkraut og timian torsdag, d. 14. marts 2019Fermentering på to forskellige måder: Dampet blæksprutte med sauerkraut og timian Læs mere
Dampet vesterhavstorsk med hokkaidogræskar og brunet smør tirsdag, d. 12. marts 2019Café Stranden i Henne byder på lokal vesterhavstorsk med farverig hokkaidogræskar. Find opskriften her! Læs mere
Grillet Bernstein Grubé på toast melba tirsdag, d. 12. marts 2019Få opskriften på Café Strandens populære 'Bernstein Grubé på toast melba' her! Læs mere
Her gror ingen lette løsninger tirsdag, d. 12. marts 2019Café Stranden i Henne går nærmest i ét med naturen og Vesterhavet - og dét kan smages i deres bistro-inspirerede køkken. Læs mere
En bevægelse fra land til by torsdag, d. 7. marts 2019Louise Dolmer fik en god idé. Hun ville skabe en rugekasse for landmandens og producentens produkter, så de fik et sted at modnes og blive flyvefærdige. Her er historien om Landmad. Læs mere
Fra Lollands fede jord til bord tirsdag, d. 5. marts 2019Povl Lønberg Rasmussen elsker synet af Lollands fede og frugtbare jorde. Foood har mødt ham for at høre, hvad der er så særligt ved Lolland. Læs mere
Hvordan kan noget så enkelt smage så godt? torsdag, d. 28. februar 2019Erik Vildgaard er både jordnær og visionær. Han arbejder hver dag på at være den bedste. Læs mere
Fra Jordnærs køkken torsdag, d. 28. februar 2019Find inspiration med flotte opskrifter fra Restaurant Jordnær Læs mere
På Alchemist tager de bestik af situationen tirsdag, d. 26. februar 2019Rasmus Munk fra Alchemist er en mand med blik for de små detaljer. Også dem vi sidder med i hænderne. Læs mere
Hvor meget må Michelin-stjernerne koste? fredag, d. 22. februar 2019Thomas Parry har smag for præcision og små detaljer. I flere år brugte han de kompetencer i Michelin-køkkener både i og uden for Danmark. Læs hans historie her. Læs mere
Rødgrødsfromage med chokoladebrownie, hindbærgelé & kørvel fredag, d. 22. februar 2019Prøv en lækker opskrift fra Madhuset SUBSTANS på rødgrødsfromage med chokoladebrownie. Læs mere
Rosastegt oksemørbrad med kartoffelterrin og porre fredag, d. 22. februar 2019Prøv denne opskrift fra Madhuset Substans på rosastegt oksemørbrad med kartoffelterrin og porre. Læs mere
Stjernerne flytter til Forkantsdanmark onsdag, d. 20. februar 2019Hvad betyder det at stjernekokkene flytter til Forkantsdanmark? Læs her om hvorfor de flytter væk fra storbyerne, og hvordan det påvirker de små byer. Læs mere
Workshop: Kreativt smørrebrød torsdag, d. 7. februar 2019Kom med til workshop, hvor vi nytænker den traditionsrige spise, smørrebrødet, på en innovativ og kreativ måde. Læs mere
BarBar Bar mere end bare en bar mandag, d. 4. februar 2019Zoran Dakovic har taget sine erfaringer fra detailhandlen med ind i caféen. Som ny ejer af BarBar Bar på Vesterbro Torv i København har han fokus på vækst og øget omsætning. Og selvfølgelig på at servere en rigtig god kop kaffe. Læs mere
Gló. Ren sund fornuft fra Island mandag, d. 4. februar 2019Sólveig Eiriksdottir fik bæredygtighed in med modermælken. Læs den inspirerende historie om stifteren af Gló, som tilbyder mad med omhu. Læs mere
Foood december lørdag, d. 1. december 2018Læs den seneste udgave af vores trendsættende madmagasin Foood. I denne måned finder du bl.a. et stort tema om ost, hvor vi guider dig til at få mere ost ind i dit professionelle køkken. Læs mere
Ny FoodXtra hjemmeside mandag, d. 12. november 2018FoodService Danmarks loyalitetsklub, FoodXtra, har fået en ny hjemmeside. Læs mere
Foood oktober mandag, d. 1. oktober 2018Så er vi klar med det seneste nummer af vores trendsættende magasin - af kokke til kokke. Læs mere
Foood august 2018 onsdag, d. 1. august 2018Foood er nu på gaden med et nyt magasin - læs det her. Læs mere
Foood maj 2018 tirsdag, d. 1. maj 2018Foood er nu på gaden med et nyt magasin - læs det her. Læs mere
Chefen for verdens skarpeste smagsløg torsdag, d. 1. marts 2018Mød Michelins generaldirektør, Michael Ellis, som fortæller om det unikke ved at være chef for verdens skarpeste smagsløg. Læs mere
EasyMenu mandag, d. 1. januar 2018EasyMenu - et værktøj til dig, som kunde i Catering Engros. Læs mere
Dagrofa i nyt strategisk opkøb fredag, d. 9. juni 2017FoodService Danmark køber Strandby Fisk og Rasmus Clausen & Sønner. Læs mere
FoodService Danmark køber Grambogård mandag, d. 29. maj 2017FoodService Danmark, som er en del af dagligvarekoncernen Dagrofa, har opkøbt det succesfulde fynske slagteri Grambogård. Læs mere
Stærk logistikdirektør til FoodService Danmark tirsdag, d. 7. marts 2017Thomas Panteli tiltræder som ny logistikdirektør i FoodService Danmark. Med tung international erfaring og en stærk, strategisk tilgang til logistik bliver Thomas Panteli fra den 1. april en del af ledelsesgruppen i foodservice-kæmpen. Læs mere
Klar til start torsdag, d. 23. februar 2017Uddannelsesforløb med jobgaranti, for unge med autisme. Se filmen her. Læs mere
Dagrofa sætter fart på foodservice-forretning torsdag, d. 27. oktober 2016Dagligvarekoncernen Dagrofa har besluttet ikke at sælge FoodService Danmark og sætter i stedet ekstra fart på udviklingen af milliardvirksomheden, som fremover bliver et selvstændigt selskab i koncernen. Læs mere
Catering Engros er “Klar til start” tirsdag, d. 11. oktober 2016FoodService Danmarks datterselskab Catering Engros skaber sammen med ”Klar til Start” jobmuligheder for personer med autisme. Læs mere
FoodService Danmark får godkendt køb af økologigrossist onsdag, d. 3. august 2016Opkøbet af Grøn Fokus gør FoodService Danmark til den stærkeste økologipartner for de professionelle danske køkkener. Læs mere
FoodService Danmark i rekordfremgang mandag, d. 9. maj 2016Milliardforretningen Foodservice Danmark fortsætter sin fremgang på markedet for fødevaresalg til professionelle. Læs mere
FoodService Danmark køber økologigrossist tirsdag, d. 16. februar 2016FoodService Danmark overtager aktiemajoriteten i økologigrossisten Grøn Fokus, og ... Læs mere
FoodService Danmark sælger Sørwi til Delika tirsdag, d. 1. december 2015Efter fire års ejerskab sælger FoodService Danmark pålægs- og røgvareselskabet Sørwi til Delika Food Group as. Salget sker for at fokusere forretningen og styrke FoodService Danmarks kernekompetencer. Læs mere
Ny direktør i Catering Engros søndag, d. 1. november 2015FoodService Danmark forsætter styrkelsen af vækst. Dagrofa meldte i sidste uge ud, at der skal findes en ny ejer til FoodService Danmark. Det får ikke virksomheden til at skrue ned for ambitionerne. Læs mere