Anticimex – professionel og effektiv desinfektion af virus

Nu kan du bestille en grundig og effektiv desinfektion af din arbejdsplads med en tågebehandling fra Anticimex. Tågebehandlingen dræber 99,9% af alle bakterier og vira og kan på kort tid desinficere store arealer, så nedetiden for din virksomhed holdes på et minimum.

Hvad får du med en desinfektion af arbejdspladsen?

Behandlingen bliver foretaget med udstyr, der udfører en tågesprøjtning. Det betyder, at der sprøjtes desinfektionsmiddel ud i mikropartikler. De vil langsomt lægge sig på alle overflader i det rum, som bliver behandlet. Som følge af dette vil overfladerne i en kort periode være fugtige. Det er i denne periode, at de aktive stoffer desinficerer. Behandlingen er fuldført, når overfladerne igen er tørre. Mens behandlingen står på, er der adgang forbudt til lokalet. Det varer typisk en times tid – afhængig af rummet. Derefter skal der luftes ud efter teknikerens henstillinger. Anticimex kommer og behandler inden for 24 timer efter din bestilling (i forhold til normal arbejdstid) – eller efter aftale.

For information og bestilling:

Læs mere om Anticimex, som gennem vores loyalitetsklub FoodXtra tilbyder skadedyrsbekæmpelse og monitoring til ekstra gode priser!

Anticimex

Få professionel og effektiv desinfektion af virus!

Bestil behandling her  

Seneste nyheder