Catering Engros lancerer ny webshop

Vores webshop har fået et ansigtsløft – du kan nu glæde dig til en endnu bedre købsoplevelse, når du handler hos os.

Verden bliver kun mere og mere digital. For at sikre at du får så god en oplevelse som muligt, hver gang du handler hos os, har det været vigtigt for os at udvikle en webshop, der er tidssvarende, og som tilbyder dig de samme digitale muligher, som du oplever i din hverdag.

Kunderne i centrum

I udviklingen af den nye webshop har kundefokuset været centralt, og vi har derfor involveret vores kunder i udviklingsprocessen. Gennem et kundepanel fik vi fx en masse gode idéer og inputs, som vi har brugt i udviklingen af den nye webshop.

Med vores kunder og brugervenlighed i centrum har vi udviklet en ny webshop, der både skaber mere værdi for dig, og som er endnu mere effektiv.

Det betyder den nye webshop for dig

Med den nye webshop får du et flottere og mere overskueligt design. Det er nu endnu tydeligere markeret, når der er tilbud, specialpriser eller andre besparelser på en vare. Det er også nemmere at finde de produkter, du søger, og du kan selv bestemme, hvordan du vil se vores varer. Du kan fx vælge, om du vil have vist din varesøgning som listevisning, kassevisning eller som minivisning for et endnu bedre overblik. Derudover har vi også indført kategoriseret søgning. Med kategoriseret søgning kan du let og hurtigt afgrænse dine varesøgninger inden for en bestemt produktkategori, så du kun får vist relevante søgeresultater.

Vi har også haft fokus på mobilvenlighed i udviklingen af den nye webshop. Det betyder, at webshoppen nu er mere overskuelig for dig, der handler via din mobil eller tablet.

Alt i alt gør forbedringerne på den nye webshop, at det bliver nemmere og hurtigere for dig at handle. Vi arbejder selvfølgelig hele tiden på flere forbedringer, så du får den bedst mulige oplevelse, når du handler hos os.

Du kan læse meget mere om alle de fordele, som vores nye webshop giver dig, her.

Besøg vores nye webshop

Gå på opdagelse på vores nye webshop, og find alle de nye muligheder

Log på webshoppen  

Seneste nyheder