Fotograf: Flemming Gernyx 

Dagrofa Foodservice-kunder vinder Årets Ret i flere kategorier 

Siden 2000 har Danske Madanmeldere kåret Årets Ret i en række kategorier, og den 29. August 2021 blev en række restauranter igen hædret for deres gastronomiske topniveau. 

Flere af Dagrofa Foodservices kunder, herunder Mielcke og Hurtigkarl, Restaurant Jordnær og Restaurant Noma blev hædret for deres retter og præstation i henholdsvis kategorierne Årets Ret ‘LAND’, Årets Ret ‘HAV’ og Årets Ret ‘Betjening’. 

Vinderretterne 

Mielcke og Hurtigkarl vinder Årets Ret 2020 ‘LAND’ med serveringen Grillet svinebryst “secret spices”, som Jakob Mielcke står bag – en ret, som taler lige ind i Mielcke og Hurtigkarls ånd, da et af restaurantens kendetegn blandt andet er et fantastisk udvalg af urter fra haven. 

Restaurant Noma vinder Årets Ret 2020 ‘HAV’ med retten Peberbøf af aborre, som René Redzepi og Mette Brink Søberg står bag. Noma bliver i den grad hædret for deres kompromisløse og minimalistiske tilgang til gastronomiens udfoldelser ved denne kåring. 

Restaurant Jordnær er vinder af Årets Ret 2020  ‘Betjening’ med Tina Vildgaard i spidsen for den sublime service. Med denne udmærkelse bliver der sat to streger under Jordnærs vision om at være en harmonisk restaurant, hvor god service og god mad går hånd i hånd. 

Herudover vinder Søllerød Kro i Kategorien ‘Sødt/Ost’, Restaurant Maison vinder i kategorien ‘Bistro’ & ‘udskænkning’, Restaurant HOS vinder i kategorien ‘Smørrebrød’, og Den Vandrette vinder i kategorien ‘Bar’. 

Danske Madanmeldere 

Danske Madanmeldere har siden år 2000 kåret Årets ret, med henblik på at skabe et rum for et samarbejde mellem de danske mediers restaurant-anmeldere og kåring af de bedste retter, som anmelderne havde oplevet i det forgange år. Det giver anledning til et professionelt samarbejde, hvor den konkurrerende del er med til at højne den gastronomiske scene i Danmark. 

Fotograf: Flemming Gernyx 

Ønsker du at blive kunde hos Dagrofa Foodservice?

Opret dig her!

Seneste nyheder