Dagrofa Foodservice og Compass Group skriver ny, stor kontrakt

Dagrofa Foodservice, som blandt andet er leverandør til en række Michelin-restauranter, caféer og hoteller, har underskrevet en ny treårig aftale med den førende facility management- og foodservicevirksomhed, Compass Group. Der er tale om en af Dagrofa Foodservices største kontrakter, og Dagrofa Foodservice vil hermed fortsat være wholesaler af både fødevarer og non-food til Compass Group.

Et mangeårigt og positivt samarbejde mellem Dagrofa Foodservice og Compass Group fortsætter og udvides markant de kommende tre år. Det er resultatet af en ny kontrakt, som parterne netop har underskrevet. Den nye aftale er gældende for en tre-årig periode.

Parterne har samarbejdet siden 2009, men værdien af den nye kontrakt bliver markant forøget, fordi den også dækker en række nye aktiviteter i Compass Group, som er meget tilfredse med, at samarbejdet med Dagrofa Foodservice nu er blevet forlænget med yderligere tre år.

Gennem mange år har vi hos Compass Group Danmark haft et fremragende samarbejde med Dagrofa Foodservice. Når vi nu udvider vores partnerskab, vil det styrke vores nye samlede forretning. For alle vores gastronomer betyder det, at de, udover fortsat leverancesikkerhed, også får adgang til et bredt vareudvalg af højeste kvalitet. Vi glæder os så meget til udvidelsen af vores gode samarbejde, siger Zanne Burø, Managing Director i Compass Group Denmark A/S.

I Dagrofa Foodservice er tilfredsheden med, at en af virksomhedens største kunder igen har takket ja til et fortsat samarbejde stor.

At Compass Group igen har valgt os og samtidig sagt ja til en markant større aftale, er jeg meget stolt af. Det viser, at vores services, som er bygget op om fleksibilitet, de bedste råvarer på markedet og et stort fokus på bæredygtighed, er en kombination, som kunderne værdsætter. Jeg ser meget frem til at fortsætte og udvikle vores gode samarbejde med Compass Group yderligere de kommende år, siger adm. direktør i Dagrofa Foodservice, Peter Bruun.

Den nye aftale med Compass Group træder i kraft 1. oktober. Dagrofa Foodservice vil hermed fortsat være wholesaler af fødevarer og non-food til Compass Group.

Det er aftalt mellem parterne, at de konkrete beløb for den nye aftale forbliver fortrolige.

For yderligere informationer kontakt Dagrofas presseafdeling på 72 33 23 23.

Seneste nyheder