Guide til takeaway-emballage: Bliv klar til jul og nytår ud af huset

Nye restriktioner er trådt i kraft, og det betyder, at mange rykker julefrokosten hjem i stuen eller planlægger en nytårsfest i hjemlige omgivelser – restaurantoplevelsen bliver med andre ord to-go.

 

Har dit køkken takeaway-emballagen klar, det kræver at håndtere efterspørgslen på mad ud huset, til decembers festlige begivenheder? 

Spis ude hjemme 

Ved nedlukningen sidste år lærte danskerne at “spise ude hjemme”, når restaurantmåltidet blev bragt hjem til middagsbordet. Det tyder på, at det er en øvelse, som skal gentages i år.  

Derfor har vi tænkt ind i, hvordan du som restauratør kan optimere restaurantoplevelsen i hjemmet, når maden bestilles ud af huset – til både små og store selskaber. 

Vi foreslår, at du tilbyder en vinmenu ud af huset, som er tilpasset måltidet, eller sælger en “fuld” restaurantoplevelse, som inkluderer lys og servietter til et smukt opdækket bord. 

Læs, hent eller print vores guide med vores sortiment af takeaway-emballage og øvrige non-foodprodukter, så dit køkken kan blive helt klar til sæsonens efterspørgsel på mad ud af huset.


Hent guide her