Håndsrækning til restauranterne: DGFS er i luften med ‘Støt Lokalt til nytår’ 

Da restauranterne igen er pålagt restriktioner, ønsker Dagrofa Foodservice at bakke op om branchen, og derfor er Støt Lokalt gået i luften. Konceptet er en platform, der profilerer restauranternes takeaway-nytårsmenuer. 

Støt lokalt er et initiativ udarbejdet af Dagrofa Foodservice med formålet at støtte op om restaurationsbranchen i en udfordrende tid under Covid-19, hvor restauranter, caféer og øvrige spisesteder er pålagt restriktioner. 

-Hos Dagrofa Foodservice har vi et stort ønske om at støtte restauranterne, og vi har lagt hjernerne i blød for at finde en måde, hvor vi kan bidrage. Vi har afsat mange ressourcer til at drive ‘Støt Lokalt til nytår’, og vores håb er, at vi kan gøre bare en lille forskel for branchen, siger Mette Willingshøj, Marketingchef hos Dagrofa Foodservice. 

Oversigt og overblik 

I år samler Støt Lokalt en oversigt over landets nytårsmenuer for restauranter, som tilbyder takeaway til årets sidste fest. På den måde kan gæsterne få et overblik over, hvor de kan bestille deres nytårsmenu, og på den måde gøre en forskel for det lokale spisested. 

Gratis for restauranterne 

Det er gratis for restauranter at oprette sig – og det er ikke nødvendigt at være kunde. Dagrofa Foodservice står desuden for at markedsføre platformen og nytårsmenuerne ud mod gæsterne, hvilket er helt omkostningsfrit for restauranterne.  

Om Støt Lokalt 

Støt Lokalt så dagens lys første gang i 2020, da Danmark lukkede ned. I forlængelse af de nye restriktioner har branchen igen brug for opbakning, så det bliver muligt at nyde godt af deres dejlige mad og uundværlige bidrag til vores lokalsamfund og kulturliv, når landet igen åbner yderligere op.  

Opret dig som restauratør 

Hvis du som restauratør ønsker at få oprettet din restaurant på siden over nytårsmenuer, skal du oprette dig her senest den 25. december 2021 

Læs mere på Stoet-lokalt.dk