Måltid skal være kvalitetstid

Da Christian Fangholm Bak for 10 år siden skiftede restaurationsbranchen ud med kantinekøkkenet hos Carnegie Investment Bank, så verden meget anderledes ud, end den gør i dag. For en finanskrise fik ikke bare Christian Fangholm Baks køkken til at tænke anderledes – den fik en hel branche til at tænke nyt.

På den charmerende adresse Overgaden neden Vandet 9B på Christianshavn ligger Carnegie Investment Bank i et gammelt pakhus. Carnegie i Danmark er en del af nordens førende investeringsbank med kontorer i syv lande. Så alle ansatte er specialister på hvert deres felt, og det gælder også de fire fuldtidsansatte i køkkenet, som hver dag laver god mad til 100 personer. Køkkenet ligger øverst oppe under taget med udsigt over kanalen, og det er herfra køkkenchef Christian Fangholm Bak har stor succes med at få finansfolk til at spise family style.

Fakta

• Christian Fangholm Bak er 43 år

• Uddannet kok fra bl.a. Tårnborg Parkhotel i Korsør

• Souschef og senere køkkenchef på restaurant Le Sommelier

• Forpagter og bestyrer af Schackenborg Slotskro i Møgeltønder

• Ansat hos Carnegie siden 2008

• Vinder af Kantineprisen 2016