Ny direktør i Catering Engros

Vi har ikke tænkt os at stå stille indtil en ny ejer findes. Vi har en klar plan for fremtiden, og det er at vækste og øge vores markedsandel. Derfor har vi nu ansat en direktør for Catering Engros, som jeg glæder mig til at få ombord, siger adm. direktør for Foodservice Danmark, Henrik Clausen.

Den nye direktør for Catering Engros bliver 46-årige Jan Gerber, der har en lang historie inden for fødevarevirksomheder bl.a. som adm. direktør for System Frugt, Danæg og Kohberg samt kædedirektør for Fakta. Jan Gerber kommer senest fra System Frugt og tiltræder som direktør i Catering Engros den 7. december. Han indtræder samtidig i direktionen i FoodService Danmark.

Jeg er meget glad for, at vi har kunnet tiltrække en stærk kapacitet som Jan Gerber til FoodService Danmark. Jan har flotte resultater bag sig og samtidig stor erfaring med både foodservice og logistik. Jeg er overbevist om, at Jan med sin stærke kommercielle og ledelsesmæssige baggrund kan sætte yderligere fart på væksten i Catering Engros, udtaler adm. direktør i FoodService Danmark, Henrik Clausen.

FoodService Danmark er en virksomhed i vækst og er markedsleder i foodservice branchen.

Vi har i indeværende år oplevet en stærk vækst i vores forretning, som vi planlægger skal fortsætte. Vi planlægger derfor yderligere investeringer i vores logistik og engros butikker, så vi sikrer fundamentet for den fortsatte vækst, udtaler Henrik Clausen.

FoodService Danmark skilles i løbet af i år ud fra Dagrofa, og fra næste år går en styret proces i gang med at finde en ny ejer.

En ny ejer vil betyde endnu bedre muligheder for at videreudvikle FoodService Danmark, og det er en proces, som jeg ser frem til at stå i spidsen for, siger Henrik Clausen, adm. direktør i FoodService Danmark.

FoodService Danmark har de seneste år leveret en flot fremgang i markedet og omsætter i dag for ca. 4,5 mia. kr. Forventningen til forretningens udvikling de kommende år er fortsat vækst og yderligere udbygning af markedsandelene på b2b-markedet for fødevarer, catering og engrossalg.

For yderligere information kontakt venligst:

Adm. direktør i FoodService Danmark, Henrik Clausen, på tlf. 4070 2903.

Fakta:

FoodService Danmark er ejet af Dagrofa aps og omsætter for godt 4,5 milliarder om året og beskæftiger ca. 1.100 ansatte. Virksomheden består af Dagrofa S-Engros,
som med 30 engrosbutikker er Danmarks største cash & carry grossist, og Catering Engros, som er totalleverandør af fødevarer til professionelle. Derudover er FoodService Danmark hel eller delvis ejer af selskaberne: HKI Ost, KødGrossisten, Prima frugt og SØRWI.

Seneste nyheder