Sådan bliver dit restaurantbesøg en god oplevelse

I december er nye corona-restriktioner trådt i kraft, men derfor har du stadig rig mulighed for at få en god aften ude. Her får du tre fif til dit næste restaurantbesøg.

Kom tidligt

Er du typen, som hurtigt bliver revet med af stemningen, og pludselig er tiden stukket afsted, og du er senere hjemme, end du ellers havde planlagt? Så bestil bord til, eller duk op, tidligere på aftenen. Så er du sikker på at have fået den rette dosis hygge, når restauranten lukker kl. 23.

Husk mundbind – når du står op

It’s back! Ja, du skal til at finde mundbindet frem, når du bevæger dig rundt indendørs på restauranter. Heldigvis er det en meget lille del af restaurantoplevelsen at bevæge sig rundt. Så sæt dig godt til rette ved bordet, og vær klar til at iføre dig masken, når du skal ned mod toilettet. Så er du med til at beskytte dig selv og de andre gæster på restauranten.

Husk hyggen!

Du er ude at få et dejligt måltid i godt selskab. Hyg dig, smil til personalet, som gennemgår en hård tid, men stadig holder forretningen kørende for at gøre det, de brænder for – at give dig den gode oplevelse!

Imens du gør klar til næste besøg på yndlingsrestauranten, får du her en oversigt over, hvad du skal være opmærksom på, inden du træder ind.

Vær klar på:

  • at bære mundbind indendørs, når du ikke sidder ned
  • at kunne fremvise corona-pas på indendørs serveringssteder
  • At der er sidste udskænkning af alkohol kl. 22.
  • at restauranterne lukker senest kl. 23.

God tur ud på restauranterne og bon apétit!

Seneste nyheder