Brød, der byder på overraskelser

Med sans for råvarer, håndværk og madoplevelser har Schulstad Bakery Solutions endnu engang håndplukket et menustærkt sortiment, der nøje er smagt og udvalgt til magasinet KokkeStærke UnderVærker.

Hos Schulstad Bakery Solutions er beskeden klar: Undervurder ALDRIG brødets betydning for den totale spiseoplevelse fra start til slut og derimellem. I den nyeste udgave af magasinet KokkeStærke UnderVærker gives menu-inspiration med kant og karakter på et ambitiøst restaurantniveau, hvor der er nye fortolkninger til både brødkurv, aftenmenu og leg med rådej.

Kom godt fra start

Det gælder om at forkæle gæsterne fra start. Som noget nyt bliver der rusket op i brødkurven med passion for kokkehåndværk og smag. KokkeStærke UnderVærker lader brødet tage scenen, både mens gæsterne venter og gennem hele måltidet.

Saft & kraft på aftenkortet

KokkeStærke UnderVærker giver overraskelser til aftengæsten med de høje forventninger til luksusburgeren, hvor der leges med koldhævede signaturboller bagt af rådej. Bagværk, der på gourmetægte vis gør det nemt for dig at sætte dit eget præg og forkæle dine gæster med endnu mere smagskarakter.

Rådeje med naturlige frihedsgrader

Der er mange gode grunde til at vælge rådej. Det er nemt, og du kan give dit brød sin helt egen identitet. Det er ren freestyle for menumagere og superlet at gøre rådeje strukturfyldte, saftigere, frækkere, mørkere og dybere alt efter smagsdrejninger. Kort sagt brød, dine gæster husker.

Den store brødsmagning

KokkeStærke UnderVærker er et menustærkt sortiment, der nøje er smagt og udvalgt af en flok brødglade og forventningsfulde smagere med tidligere landsholdscoach Per Mandrup i spidsen. Der er tale om brød fra øverste brødhylde i smag og kvalitet fra Schulstad Bakery Solutions. Vores mission er at løfte menuen og forkæle dine gæster med bagværk til hele menukortet.

Som i tidligere udgaver af KokkeStærke UnderVærker, er magasinet menuinspiration til nytænkende brød på menukortet. Igen er der inspiration at finde til Morgenkortet, Frokost- & Tavleretter, Aftenmenuer, Kaffen, Den Glutenfri menu og meget mere.

Tjek os ud på www.schulstadbakerysolutions.dk og få flere brødoplevelser.

Prøv det lækre brød fra Schulstad Bakery Solutions

Find vores store sortiment af brød fra Schulstad Bakery Solutions på webshoppen

Køb brød fra Schulstad  

Seneste nyheder