Thises Havredrik

Efterspørgslen på havremælk er steget kraftigt de seneste år. Det er der en række årsager til, og her får du et lille indblik i, hvorfor havren er blevet så populær.

Hos Thise indeholder havredrikken både protein og fedt. Den er nemlig ”beriget” med ærteprotein og rapsolie, og der er naturligvis ikke anvendt E-numre.

Havredrikken er en friskvare, som skal opbevares i køleskabet. Holdbarheden er 20 dage – og ligesom Thise-mælk skal den omrystes før brug.

Havredrikken har en frisk, svagt sødlig og mild smag og en god mundfylde. Den kan nydes direkte fra køleskabet, hældes på havregrynene eller i kaffen, anvendes til madlavning eller smoothies. Mulighederne er mange!

Thise Barista Havredrik

Der opstår ren magi, når kaffe fra syd møder havre og havredrik fra nord; når varm kaffe møder kølig havredrik. Kaffen kan stamme fra mange lande og regioner, men Thises havredrik er lavet på Thise Mejeri, og råvaren er økologisk havre dyrket hos Thises egne landmænd.

Havredrikken er frisk og har en begrænset holdbarhed. Derfor skal den, ligesom mange andre fødevarer, opbevares i køleskabet. Og så skal den rystes før brug, inden den drikkes eller ”skummes”.

Det bløde skum lægger sig ”føjeligt og formeligt” ovenpå den friskproducerede kaffe, og i løbet af kort tid siver den nederste del af skummet ned i kaffen , og så opstår magien: Den smagfulde fusion af kaffens mange smagsnoter og havredrikkens afbalancerede blødhed og sødme.

Prøv selv havredrikken fra Thise

Find varen på webshoppen!

Køb her

Seneste nyheder