Dansk is og sorbet fra Kastbergs

Ismejeriet i Silkeborg har over 30 lækre varianter, der blandt andet tæller et udvalg af 12 uimodståelige sorbeter.

Frisk is og sorbet

Sommer, sol og masser af is. Sæsonen er godt i gang, og hos Kastbergs laver vi hver dag frisk is af dansk mælk og friske frugter og bær.

Temperaturen stiger, og det gør efterspørgslen på vores sorbeter også. De har en fantastisk smag og en konsistens, som mange forbinder med den italienske ismagertradition, der netop er vores håndværksmæssige udgangspunkt.

Vi udvikler hele tiden og eksperimenter med limited editions, og nogle varianter finder vej til det faste sortiment.

Er du vild med en frisk og syrlig sorbet, så skal du prøve vores rabarber sorbet, havtorn sorbet eller lemon sorbet.

Er du mere til de sødere sorbeter, så skal du forkæle kunderne med en kugle af vores jordbærsorbet eller hindbærsorbet.

Vores mest solgte varianter er selvfølgelig Vanilje, Chokolade og Jordbærsorbet, men der er rig mulighed for at skabe opmærksomhed omkring issalget med specielle varianter som Espresso-Honning, Rom-Rosin, Jordnød-Karamel, Mynte-Chokolade eller Konge Eskimo.

Mælk fra Midtjylland og de bedste råvarer fra hele verden

Kastbergs får mælk fra Mammen Mejerierne. Det er god dansk mælk fra gårde, der udelukkende er placeret på egnen omkring Silkeborg og Viborg.

Vi ved, at det gør en forskel for smagen, at mælken altid er frisk og har en så kort transporttid som muligt. Samtidig har vi har mulighed for at møde nogle af bønderne, der præcis som Kastberg brænder for at skabe nogle fantastiske produkter af høj kvalitet.

Kastbergs har hele tiden fokus på at være tæt på vores leverandører. Vi er nysgerrige og vil gerne vide alt om processen. Derfor har vi blandt andet prioriteret at skabe vores egen chokoladeopskrift på Cacao Barry Or Noir Laboratoriet i Paris. Den bruger vi i vores is, så vi får den helt rigtige smag frem. Det samme gælder vanilje, hvor vi udelukkende bruger Bourbon vanilje fra én nøje udvalgt producent.

Den smagfulde is fra Kastbergs leveres i praktiske 5 L bøtter.

Find din favorit fra Kastbergs!

Se hele udvalget af uimodståelig gourmet is fra Kastbergs på vores webshop

Køb Kastbergs her  

Seneste nyheder