Dava: Gæsternes gode dag starter med æg

En vigtig del af oplevelsen ved at være på hotel er velvære ved at stå op til morgenmaden. Det er forkælelsen i at blive mødt med hele smags- og sanseoplevelsen fra buffeten. Det er et roligt øjeblik, hvor hverdagens travle morgenener bliver morgendagens bekymring. Det er den gode start på dagen.

Når man spiser brunch på en restaurant, er det igen smags- og sanseoplevelsen, der er med til at give et velkomment afbræk. Det er følelse af at blive ”rigtig” forkælet med god mad og godt selskab, da brunch er en let måde at tilbringe kvalitetstid med venner og familie, og hvor der er mad til enhver smag.

Fælles for mange mennesker, der spiser morgenmad og brunch på hotel og restaurant, er forventningen om, at der serveres scrambled eggs.

At tilberede scrambled eggs har aldrig været lettere

For at imødekomme forventningen om scrambled eggs til morgenmaden skal det være let at tilberede store mængder scrambled eggs uden brug af pander og gryder. Det kan DAVA Foods’ bag-in-box. Vores laktosefri scrambled eggs bag-in-box kommer i en varmestabil pose, og de er klar til brug og kan tilberedes direkte i ovnen. Udover at det er let, er produktet velsmagende og baseret på skrabeæg.

Recepten til vores scrambled eggs er særligt udviklet af vores kok. Æggemassen har en dejlig smag af friske æg, salt og peber i en flot samhørighed, som giver velsmagende scrambled eggs. Produktet er udviklet således, at den færdige mængde scrambled eggs ikke flyder ud, men i stedet har en ensformig, blød konsistens.

Tilberedning af scrambled eggs 3 kg pose

  1. Tag en pose ud af boksen.
  2. Placer 3 kg posen i et fad og stil den i en dampovn ved +95°C i cirka 15-20 minutter. Tilberedningstiden kan variere afhængigt af ovnen.
  3. Efter 12 minutter rystes posen for at give æggene en ensartet konsistens. Læg posen tilbage i ovnen og tilbered i maks. 8 minutter mere.
  4. Klip hul i posen, hæld æggemassen i et fad og rør den igennem med et piskeris.
  5. Server dine cremede og lækre scrambled eggs til dine glade hotel- eller restaurantgæster.

Prøv Davas kvalitetsrøræg i din menu!

Du finder bag-in-box røræggene på webshoppen

Køb her  

Seneste nyheder