Hvorfor er økologi mere end bare god service?

Velvære og mæthed er kodeordet, når man har afsluttet et godt måltid. At glæde og forkæle sine gæster er mere end det de ser, når de bliver præsenteret for en ret. Det er følelsen af, at alle elementer i oplevelsen er tiltænkt, og tilrettelagt, gæstens uforudsete behov og tanker. Med stigende fokus på bæredygtighed, sundhed og gennemsigtighed i fødevarebranchen, er det et aktivt valg at forkæle sine gæster med økologi.

De fleste mennesker ønsker at træffe kloge og rigtige valg i en travl hverdag. Hjælp gæsterne med at holde en sund livsstil, træffe bæredygtige beslutninger, og med ikke at gå på kompromis med dyrevelfærd. For mange er forbrug med omtanke svært at overholde i hverdagen, men med økologi tager man et aktivt valg om at forbedre den.

En god start på dagen med økologiske æg

Blødkogte æg, røræg og spejlæg er for mange danskere forbundet med en god start på dagen. Med økologiske æg får man ikke kun en god start på dagen, man får også glæden af et sundt og nærende måltid uden tilsætningsstoffer, med øget dyrevelfærd og med positive effekter på miljø, dyre- og planteliv.

Ved at servere økologiske æg til morgenmad eller brunch, giver du gæsterne den rigtige start på dagen. Det er god service!

Økoæggene kommer i flere forskellige størrelser og pakninger alt efter ønske.

Facts om økologiske æg
Æg er en vigtig del af en sund kost. Æg hjælper med at bevare mæthedsfølelsen i længere tid, og proteinerne i æg  hjælper også med at øge og vedligeholde muskelmasse. Vores økologiske æg har hønsenes velfærd i fokus gennem adgang til helårs udearealer dækket af vegetation for optimal beskyttelse og trivsel.  Ved at vælge økologiske æg undgår du også genmodificeret foder og tilsætningsstoffer. I sidste ender bidrager det alt sammen til et sundere æg og en gladere høne

Tilberedning af blødkogte æg str. L

  1. Bring vand i kog
  2. Læg æggene forsigtigt ned i gryden med det kogende vand
  3. Læg låg på og lad vandet koge ved middelvarme i ca. 5 ½ – 6 minutter
  4. Tag æggene op af det kogende vand og hæld koldt vand over dem – så er det lettere for gæsterne at pille dem
  5. Server de blødkogte æg med friskkværnet salt

Få en god start på dagen med økologiske æg

Udforsk mulighederne på webshoppen

Køb her