Disse 10 convenience grøntprodukter sælger allerbedst – og de vil også spare dig tid i køkkenet 

Nu er der hjælp at hente! Vi har samlet en oversigt over vores top 10 bedst sælgende frugt og grønt convenience-produkter, du med fordel kan bestille til dit eget køkken, hvis du vil spare tid og hænder. 

 

Mangel på arbejdskraft 

Manglen på arbejdskraft i hotel- og restaurationsbranchen er rekordhøj, og derfor må der tænkes i løsningsmodeller for, hvordan du kan lette arbejdsgangene i køkkenerne, når der er mindre personale til at drifte. 

Vi værner om kunden 

Hos Dagrofa Foodservice værner vi om vores kunder, og tager dagligdagens udfordringer i branchen seriøst. Derfor har vi kigget ind i, hvordan vi kan gøre en forskel for dig og dit personale ved at inspirere til brugen af convenience frugt- og grøntvarer.  

Vores bestsellers 

Denne e-bog vil præsentere dig for vores bedst sælgende convenince-produkter i grøntkategorien, som kan frigive tid i dit køkken. Herudover kommer vi med små tips og tricks til, hvordan produkterne kan bidrage i dine retter. 

En fasttømret trend 

Et stort antal køkkener er allerede hoppet med på convenience-bølgen, og trenden er kommet for at blive. Du kan gøre nøjagtig det samme, hvis du ønsker at optimere og effektivisere i dit professionelle køkken. Hent e-bog her

 

1.Det sprøde, vaskede salat 

Vidste du, at de grønt convenience-produkter som sælger allerbedst hos Dagrofa Foodservice er vasket salat i mange afskygninger? Vasket mix salat er er vores topprodukt på den liste, og i samme kategori finder du også andre populære, skyllede salater og lignende som crisp-mix, baby spinat, Toscana-mix, Lollo Bionda og Frillice.  

Vores vaskede salater er klar til brug som eksempelvis bund og grundelement i en blandet salat, hvor du kan sætte eget præg med tilvalg af øvrige ingredienser. Vælg din favoritsalat og bland den gerne op med enten forskåret frugt eller grønt fra vores sortiment.  

2. Gulerødder, skrællede og snittede

Det seneste år er der solgt 208 tons forarbejdede gulerødder hos Dagrofa Foodservice, hvilket blot bekræfter, hvad vi allerede vidste; grønne convenience-produkter bliver i høj grad brugt ude i køkkenerne.  

Gulerødderne, både de snittede og skrællede, er også med helt i toppen over de mest sælgende produkter det seneste år. 

Det giver god mening. Gulerødder er en alsidig grøntsag, der kan varieres i det uendelige; bagt, stegt, som puré, i supper eller rå. Har I et ønske om at få mere grønt ind i jeres køkken, kan guleroden også med fordel bruges i farsretter, hvor man får mere smag, saftighed og mulighed for at nedjustere kødmængden. 

3. Vasket og snittet grønkål  

Grønkål er helt fantastisk tilbehør, og kun kreativitet begrænser mulighederne for at bruge det i madlavningen. De mange muligheder denne grøntsager har, gør, at den er blandt vores mest populære convenience-varer i kategorien. Vores vaskede og snittede grønkål er klar til brug med det samme. 

Grønkålen er særligt populær i vintersæsonen, hvor den kan fungere som et smagfuldt og farverigt tilbehør til simreretter i den kolde tid. Udover at være en skøn komponent i mange retter, er den knasende kål også ideel som hovedingrediens i klassikere som grønkålssalat eller grønlangkål. 

Rist også gerne grønkålsbuketter i ovnen eller fritér til grønkålschips og brug dem som snack eller sprød pynt med masser smag på dine serveringer. 

 4. Løg og rødløg, skrællede og i tern

Løg er en af de mest almindelige grøntsager i vores madlavning, og det er derfor indlysende, at den optræder i toppen af vores allermest sælgende convenience-grøntvarer. 

Løg er uerstattelig i køkkenet, og kan serveres rå for et skarpt-smagende element i salater eksempelvis, den kan også bruges som krydderi og er en basis smagsgiver i de fleste retter. 

Vores convenience-løg er enten skrællede eller forskåret i tern, og er derfor klar til at komme direkte i salaten, på panden eller i sammenkogte retter. 

Du kan vælge enten at undvære arbejdsgangen at skrælle dine løg, eller du kan gå den helt nemme vej at få dem leveret i tern – klar til brug. 

Som bonus slipper du også for at holde tårerne tilbage, når det svier og river i øjne og tårekanaler, når de friske løg skal skrælles eller snittes.  

 5. Frugtsalat med appelsin

Frugtsalat, små mundrette stykker udskåret frugt, som kan serveres på morgenmads- eller brunch-buffeten som topping på yoghurt, skyr eller andet mejeriprodukt.  

Den kan også serveres separat i en serveringsskål som en frisk ret på tag-selv buffeten.
Frugtsalaten er også oplagt til diverse desserter enten som hovedingrediens eller tilbehør til is, pandekager eller lignende.  

Spar en arbejdsgang, når du eller dit personale ikke længere selv skal stå for udskæring af små mundrette frugtstykker.  

6. Pillede hvidløg  

Hvor lang tid tager det egentlig at pille et fed hvidløg? Og hvad så hvis du skal pille et helt kilo hvidløg, som vores convenince-pakning indeholder? 

Vi kender ikke det nøjagtige svar, men skal du bruge mange fed i din madlavning fra den lille populære smagsgiver, kan det blive et stort pillearbejde og en tidsrøver. Derfor er det ingen overraskelse, at netop vores pillede hvidløg er blandt de mest solgte convenince-produkter i vores sortiment.  

7. Spirer,det nemme pynt 

Man siger, at man spiser med øjnene. Det er uden tvivl en sandhed. Derfor er spirer naturligvis en bestseller, da det er en hurtig måde at få flot anrettede serveringer løftet til et endnu højere æstetisk niveau – hvad endnu bedre er, at de rent faktisk bidrager med smag og sprødhed. China Rose Spirer er vores absolut bedst sælgende spirer, den er grøn, tenderer lilla og så er den velegnet som topping på salater og som sprødt element i sandwiches.  

8. Råskrælledekartofler   

Den folkekære grøntsag er en klassiker på menukortet under “dagens garniture” i forskellige afskygninger, da de er i sæson næsten hele året.  

Råskrællede kartofler kan tilberedes som de er, eller de kan forinden tilberedning laves til kartoffelbåde, rösti, mos eller en anden populær udgave af de adskillige andre muligheder, der er med netop kartoflen. Uanset, hvilken kartoffelret du har på dit menukort, frigiver du den tid, det ellers ville tage at skrælle kartoflerne. 

9. Koldpresset citron- og limesaft  

Citron- og limesaft kan bruges til at afbalancere dine retter både i det salte- og sødekøkken. De er nærmest uundværlige, hvis dine retter skal have et syrligt touch, og I ikke har tiden til selv at presse citrusfrugterne med håndkraft. 

Citron egner sig særligt godt til fisk, kalv, lam eller kylling, men også et hav af opskrifter i det søde køkken så som en række kageklassikere som citrontærte- eller måne er berømt spise.  

Citron- og limesaft er desuden nødvendigt, når der skal mixes cocktails eller kan bruges i en forfriskende lemonade. En tilføjelse til drikkekortet, som giver en følelse af noget hjemmelavet.  

10. Fintsnittet spidskålsmix  

Den sødlige og milde smag, som kål har, gør det til det perfekte fyld i eksempelvis salater. I denne mix er der både almindelig, grøn og rød spidskål i, hvilket behager synssansen med sine flotte farver.  

Hvad endnu bedre er, slipper du for selv at finde spækbræt og kniv frem for at snitte din spidskål.  

Kålmix er perfekt i burger, sandwich og salater, hvor den bidrager med sprødhed og fylde. Kålen kan erstatte bladsalaten og er en god måde at variere menuen med sæsonens grøntsager. 

Bliv kunde i Dagrofa Foodservice

Vi har det bredeste sortiment - og er altid først med nye fødevaretrends

Bliv kunde

Se hele vores convenience sortiment

Besøg webshop