En pakke mel – mange muligheder
Med den økologiske Multibag bageblanding fra HavneMøllerne får du en smart half&half-løsning, der giver dig uendelige muligheder for at være kreativ og skabe unikt bagværk i en enkel proces og med stabil kvalitet hver gang. God bagelyst!
Grunddej
1000 g HM Øko MulitBag, lys • 1000 g HM Øko Hvedemel • 150 g øko gær • 150 g øko sukker • 200 g øko smør • 150 g øko æg • Ca. 750 g vand. I alt ca. 3400 g dej.
Fremgangsmåde
Æltetid: 8 min. langsomt + ca. 5 min. hurtigt. Liggetid: 20 min.
Brunsvigerremonce
333 g røremargarine • 667 g brun farin • 50 g rasp.
Fremgangsmåde
Røremargarine og brun farin røres godt sammen 10 min. i hurtig hastighed, rasp tilsættes til sidst.
1 dej til 3 hurtige opskrifter
Kanelsnegle
1000 g grunddej • 600 g brunsvigerremonce
Dejen rulles ud i 60 x 40 cm. Brunsvigerremonce påsmøres, og der drysses med kanel. Dejen rulles til en pølse og skæres i 16 stykker. Snippen lægges ind under, og kanelsneglen placeres på bagepapir. Efterhæver lunt og tildækket, ca. 45 min.
Bagetid: ca. 12 min. ved 210 °C.
Brunsviger
150 g grunddej i aluform (Ø206x25mm) • 150 g brunsvigerremonce
Bunden rulles ud, så den passer i aluformen. Hviler i 20-30 min., prikkes grundigt med fingrene. Der påsmøres 150 g brunsvigerremonce. Efterhæver lunt og tildækket i ca. 45 min. Bagetid: ca. 10 min. ved 210 °C, til remoncen lige præcis bliver blank.
Fødselsdagsboller
50 g dej pr. bolle
Trilles runde og placeres på bageplade. Efterhæver lunt og tildækket i ca. 45 min. Pensles evt. med æggestrygelse.
Bagetid: ca. 10 min. ved 210 °C.