Et flødealternativ, der gør en forskel

Knorr Piske giver stabilitet til alle slags mousser, konsistens og skærefasthed til desserter og kager samt 50 % mere volumen end almindelig piskefløde. Det gør den helt perfekt til denne fløderand, som er et godt alternativ til juledesserten.

Prøv Knorr Piske med en opskrift på en luftig fløderand med friske hindbær og hasselnød!

Tilberedning


Udblød husblas i en stor skål med koldt vand i min. 10 min. Letpisk Knorr Piske og flormelis til en let, luftig konsistens.

Marinér hindbærerne i akaciehonning og citronsaft. Vend hindbærerne forsigtigt i den letpiskede flødeblanding sammen med de ristede og afkølede hasselnødder.

Kom den udblødte husblas i en tykbundet gryde, og varm den forsigtigt op, til den er smeltet – den må ikke koge. Vend til sidst den smeltede husblas i cremen gennem en sigte, og hæld massen i en randform, og bank den let ned i bordet, så indholdet falder pænt i formen. Sæt den på køl i 4-6 timer.

Vend fløderanden ud på et fad, og servér den med hindbærcoulis eller friske bær.

Velbekomme!

Se den originale opskrift her.

Ingredienser


10 personer

12 blade husblas

2 liter Knorr Piske 31%

65 g flormelis

300 g friske eller frosne hindbær, hele

Akaciehonning

Citronsaft

100 g ristede hasselnøddeflager

Prøv selv opskriften!

Find vores udvalg af Knorr Piske på webshoppen

Køb Knorr Piske  

Seneste nyheder