Et flødealternativ, der gør en forskel
Knorr Piske giver stabilitet til alle slags mousser, konsistens og skærefasthed til desserter og kager samt 50 % mere volumen end almindelig piskefløde. Det gør den helt perfekt til denne fløderand, som er et godt alternativ til juledesserten.
Prøv Knorr Piske med en opskrift på en luftig fløderand med friske hindbær og hasselnød!
Tilberedning
Udblød husblas i en stor skål med koldt vand i min. 10 min. Letpisk Knorr Piske og flormelis til en let, luftig konsistens.
Marinér hindbærerne i akaciehonning og citronsaft. Vend hindbærerne forsigtigt i den letpiskede flødeblanding sammen med de ristede og afkølede hasselnødder.
Kom den udblødte husblas i en tykbundet gryde, og varm den forsigtigt op, til den er smeltet – den må ikke koge. Vend til sidst den smeltede husblas i cremen gennem en sigte, og hæld massen i en randform, og bank den let ned i bordet, så indholdet falder pænt i formen. Sæt den på køl i 4-6 timer.
Vend fløderanden ud på et fad, og servér den med hindbærcoulis eller friske bær.
Velbekomme!
Se den originale opskrift her.
Ingredienser
10 personer
12 blade husblas
2 liter Knorr Piske 31%
65 g flormelis
300 g friske eller frosne hindbær, hele
Akaciehonning
Citronsaft
100 g ristede hasselnøddeflager