Fingerfood fra Dencon Foods

Dencon Foods lancerer 3 nye fingerfood produkter under det velkendte mærke Cater Quality. Bliv klogere på de 3 nyheder herunder og find dem på vores webshop!

Frickles

Frickles er en crispy paneret skive pickles eller på dansk drueagurk, som friteres et par minutter i friture direkte fra frost. Den gør sig rigtig godt i snackkurven med en god dip som fx aioli eller chilimayo. Frickles kan også anvendes som det sprøde alternativ i en burger eller som tilbehør ved siden af burgeren.

Den første kendte trykte opskrift på stegte pickles er “franske Fried Pickles” fra Oakland Tribune fra 19. november 1962. I denne opskrift opfordrede man til at bruge søde pickles skiver og pandekagemix. I dag bliver frickles anvendt bredt i hele USA, hvor mange steder har deres helt egne opskrifter på dej eller panering og skærer deres pickles i skiver enten på tværs eller langs. Cater Quality er skåret på langs, vejer ca. 36 g per skive og pakkes som 1 kg per pose på frost.

Red & Black bacon chili cheese tops

Red & Black bacon chili cheese tops. What’s not to like? Nu med bacon også! Udover den gode smag af smeltet ost og røget bacon giver chili det lille ekstra kick til en perfekt mundfuld. De nye farver giver liv til den ellers sædvanlige gule og brune kurv med snacks, og de skal blot tilberedes et par minutter i friture. Der er ingen smagsforskel på Red & Black, hvor den sorte variant er farvet med en vegetabilsk kulfarve, mens den røde farve stammer fra paprikaekstrakt.

Bacon chili cheese tops vejer ca. 20 g per styk og er pakket med 1 kg og 1 farve per pose. På den måde kan du fx nemt vælge den sorte variant til Halloween eller Black Friday. Du kan dog med fordel mikse de 2 farver!

Køb fingerfood fra Dencon Foods

Find de lækre nye fingerfood produkter fra Dencon Foods på vores webshop

Køb fingerfood her  

Seneste nyheder