6 lækre nyheder fra Delitaste

Gå på opdagelse hos Delitaste, som her præsenterer seks produktnyheder. Perfekte for dig, som elsker smagen af det franske og italienske.

Ventrèche: en fransk specialitet

Franskmændene er verdenskendte for deres gode håndværk, og det gælder også for deres nyhed, den franske Ventrèche.

  • Ventrèche er en fransk specialitet og er det franske svar på bacon. Mulighederne for anvendelse er utallige – det er kun fantasien der sætter grænser Prøv f.eks. at stege den i mundrette bidder og bland den sammen med en pastaret med tomater. Også på en Pizza vil den skabe lykke. Buen Provecho!

Italienske lækkerier

Italiens kødspecialiteter findes i mange nuancer. Ikke mindst pancetta, som delitaste præsenterer tre variationer af.

  • Pancetta, italiensk tørsaltet bacon med peber, er pancetta med et lille twist i form af peber. Pancetta har masser af smag og anvendes flittigt i det italienske køkken. Den kan bruges som bacon, men er dog ikke røget men lufttørret.
  • Pancetta, italiensk rund, snøres og lufttørres med lækre krydderier. Pancetta skåret i tern og ristet på panden bliver sprødt som bacon og får en intens, lækker smag som harmonerer fortræffeligt til grønsagsretter.
  • Pancetta, italiensk tørsaltet bacon, det italienske svar på bacon, er bryst-flæsk som saltes, krydres og modnes. Pancetta er i modsætning til bacon ikke røget, men har takket været modningen masser af smag og anvendes flittigt i det italienske køkken.

Velsmagende italienske skinker

Italien har altid været kendt for deres kogte skinker og lufttørrede skinker. De er mestre i at fremstille de mest saftige og møre skinker, og hver eneste af dem er fyldt med stolte traditioner, hvilket også kan smages. Buon appetito!

  • Italiensk prosciutto cotto disc er en super saftig italiensk skinke med mange formål.
    Prøv den i en lækker sandwich eller bagel sammen med grønt og tomater. Derudover er den yderst velegnet til Pizza, hvor den lægges på den varme færdigbagte pizza
  • Italiensk prosciutto cotto med urter er en  mør skinke, der får tankerne til at vandre til det italienske højland, hvor luften er fyldt med dufte af italienske urter. Den passer perfekt på en buffet eller i en lækker sandwich med grønt og tomat.

Prøv nyhederne fra Delitaste

Find dem på webshoppen!

Køb her