Sponsoreret indhold

Gode råvarer fra DAVA gør det nemt at arbejde i køkkenet

DAVA ønsker, at det skal være nemt i køkkenet og let at få gode råvarer. Derfor har de et bredt sortiment af råvarer og forædlede produkter, der gør livet lidt nemmere i dit professionelle køkken, uden at du skal gå på kompromis med smagen.

Når det skal være let på den smagfulde måde

Selvom du elsker at bage og kokkerere selv, kan der til tilder være behov for, at det skal være nemt. Erstat fx  den hjemmelavede chili-mayo med én af DAVAs mayonnaiser, eller forkæl dine gæster med en gourmet-omelet fra DAVA.

Gæster der besøger dit morgenmads- og brunchbord vil blive forkælet, når de får gourmet-omeletter. Omeletterne fås både med helæg og æggehvide. De er klar til brug, har en mild smag af æg og er luftige og lækre. Servér omeletterne nøjagtig, som de er eller sammen med bacon, baked beans og andre morgenmadsklassikere.

Omeletterne kan også serveres til en dejlig frokostanretning med en salat og en chili-mayonnaise som tilbehør.

Økologisk mayonnaise – uden konservering – som mormor ville have lavet den

Mayonnaise er en sand klassiker i køkkenet og kan anvendes i et utal af retter. Det er lige fra at være smørelse til burgerbollen, dyppelse til pomfritterne, til at mayonnaise kan indgå som komponent i andre skønne saucer.

DAVA mayonnaise er produceret med økologiske æggeblommer fra danske høner og økologisk dansk rapsolie. Mayonnaisen indeholder hele 10% økologisk dansk æggeblomme. Det øje indhold af æggeblomme giver en mere cremet smag og konsistens, som leder tankerne hen på en gammeldags og ægte mayonnaise. Nøjagtig som mormor ville have lavet den. Mayonnaisen er produceret helt uden konserveringsmiddel og kan opbevares udenfor køl indtil åbning.

Bageglans og Yolli rapsolie på spray

DAVA Bageglans er en uvurderlig hjælper til bagning , da det er tidsbesparende ikke at skulle pensle hvert eneste bagværk med piskede æg. Bageglans kan nemlig sprayes direkte på bagværket, og det er med til at give bagværket en ensartet gylden overflade. I èn flaske DAVA Bageglans har du glans nok til ca. 350 stykker bagværk.

Hvis du skal stege, er Yolli rapsolie på spraflaske et optimalt valg, fordi du formindsker dit forbrug af olie. Den er let at håndtere og dosere, hvilket bidrager til en bedre køkkenhgiejne. Yolli er også smagsneutral og varmestabil, hvilket betyder, at rapsolien bibeholder de gode fedtsyrer ved stegning ved høj varme og ikke efterlader skadelige stoffer, selv hvis maden brænder på. Sidst, men ikke mindst, fås Yolli også med hvidløg og med citronsmag, som gør maden ekstra smagfuld.

Find produkterne på vores webshop

Køb her

Seneste nyheder