Log på webshoppen

Inspirationstid: Pizza i nye omgivelser

Hvis du mangler inspiration til køkkenet, er du kommer til det helt rigtige sted. Good Food Group giver på finurlig vis opskriften til dig, som står klar med køkkengrejet og gerne vil prøve noget nyt.

Du sætter formentligt mere end normal pris på en frisk, velbagt pizza med sprød skorpe og den vanlige yndlings-topping. Hvis du også er typen, der laver pizzaen selv, kan du måske nikke genkendende til at skovle topping på ufortrødent, indtil grænsen for det rimelige er nået – og måske skyder du også ”lidt” dressing på, bare lige for at afslutte den snaskede fornøjelse af et mesterværk.

Måske er det i virkeligheden bedre nogle gange at lade andre bestemme, så vi kan fralægge al fristelse og ansvar.

Ved at smøre ærmerne op og smide et forklæde om halsen kan du forsøge dig med Good Food Groups bud på en meget nytænkende måde at lave pizza på; Pizza + tærte.

Konibnér dine favoritter fra to verdener. Den luftige tærtebund i en elegant dans med lækker ost og knasende topping. Det er lige præcis det,  Good Food Group giver dig her:

Pizzatærte med valnødder, gedefriskost og honning

Tilberedning


Mel, smør og salt blendes i en foodprocessor til en ”savsmuldslignende” konsistens. Tilsæt vand indtil massen samler sig. Del dejen i to og lad dejen hvile 45 minutter på køl – pak den ind i husholdningsfilm.

Rul dejen ud på to bradepander, beklædt med bagepapir. Bag bunden i ca. 15-20 min. på 160° varmluft. Lad bunden afkøle.

Bland gedefriskost og creme fraiche sammen, inden det smøres på. Top med hakkede valnødder, akaciehonning, salt og peber samt grofthakkede persille.

Ready to serve!

Ingredienser


 10 personer

Tærtebund: 200 g smør, 300 g hvedemel, 25 g fuldkornshvedemel, 135 g iskoldt vand og 1 spsk flagesalt

Fyld: 4 dl yoghurt, 4 spsk Tahin, 2 spsk olivenolie, 2 tsk stødt spidskommen, 2 tsk Jakobsens flydende hverdagshonning, saften fra ½ citron, salt og friskkværnet peber

Få mere inspiration fra Good Food Group

Køb her  

Seneste nyheder