Log på webshoppen

Juicy Vegan Burger med X-tra Crispy Pub Chips

Tilberedning


Steg Pub Chips ca. 4 minutter til de er gyldne i en friture ved ca. 175 grader – tag dem op, men lad dem stå i kurven og sluk ikke for varmen.

Skær 2-3 rødløg i tynde skiver, tag et par skiver fra, og steg resten i olivenolie ved middel varme til de bliver sprøde. Det tager mindst 15 minutter og de skal vendes ofte, især til sidst. Stil dem til side.

Steg den veganske bøf i olivenolie på en stor stegepande ca. 8 minutter – og vend den jævnligt.

Halvér bollen og læg de to halvdele på panden sammen med bøffen. De skal ligge med skæresiden nedad. Tag dem af når de begynder at blive brune. Tag bøffen af panden og giv den en smule røgsalt på begge sider.

Læg Pub Chips’ene tilbage i frituren, mens du samler burgeren.

Smør over- og underbollen med mayonnaise og en smule sød, fransk sennep. Læg et foldet salatblad på underbollen og læg bøffen ovenpå. Læg de stegte rødløg på bøffen sammen med
de tynde skiver rødløg, som ikke blev stegt. Slut af med tykke skiver syltede agurker og læg overbollen på.

Tag Pub Chips’ene op og giv dem salt.

Servér!

Ingredienser


Ca. 200 g. Lutosa X-tra Crispy Pub chips
En Juicy Vegan Burger
En blød burgerbolle af briochetypen
En spsk. god mayonnaise
Sød, fransk sennep
Røgsalt
Et salatblad, helst icebergsalat
3 rødløg, eller 2 hvis de er store
Syltede agurker i tykke skiver

Find X-tra Crispy Pub chips fra Lutosa eksklusivt hos Dagrofa Foodservice

Prøv de sprøde kartofler fra Lutosa

Find et stort udvalg af lækre kartoffelprodukter fra Lutosa eksklusivt på webshoppen!

Køb her  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk