Log på webshoppen
Julekagen med sin pynt

Jule-cheesecake

Tilberedning


Bland alle ingredienserne til bunden godt sammen. Tag 2 dl fra til topping. Tryk massen ud i en smurt springform (Ø 24-26 cm) gerne lidt op ad siderne. Bag bunden i 15 min. ved 175°C.

Pisk Philadelphia glat ved lav hastighed, tilsæt skyr og æg. Skrab vaniljekornene ud, og fordel dem i sukkeret. Tilsæt mel til sukkerblandingen, og rør herefter blandingen i ostemassen.

Skræl og skær æblerne i stykker (ca. 1 x 1 cm). Drys med kanel. Tilsæt æbler og hvidtøl til ostemassen, og vend det hele godt sammen. Fordel cremen på bunden.

Bag kagen i 45 min. ved 160°C.

Tag kagen ud, og fordel topping på kagen. Bag den derefter i 15 min. Lad kagen afkøle i min. 6 timer før servering.

Smelt chokolade over vandbad. Lav chokoladetræer på bagepapir, og lad dem afkøle. Pynt kagen med chokoladetræerne inden servering.

Velbekomme!

Ingredienser


14-16 personer

Bund

6 dl havregryn • 120 g brun farin • 75 g mandelflager • 150 g blødt smør • 1 tsk. kanel • ¼ tsk. salt

Creme

750 g Philadelphia Original • 100 g skyr • 3 æggeblommer • 3 hele æg • 1 stang vanilje • 150 g sukker • 2 spsk. mel • 5 æbler • 3 tsk. kanel • 2 dl hvidtøl

Pynt

50 g Marabou Premium Dark 70%

Prøv selv jule-cheesecake

Find philadelphia på webshoppen

Køb philadelphia  

Seneste nyheder