Kom dit madspild til livs med vores madspildsapp

Ny app mod madspild

Vi har udviklet en ny madspildsapp, som vi kalder WUOW (Wise Up On Waste). Appen giver det fulde overblik over dagens madspild og hjælper med til at gøre en bæredygtig og økonomisk forskel. Den er desuden lige til og meget nem at bruge.

Nej tak til madspild & ja tak til bedre køkkenprocenter

WUOW-appen hjælper dig med at registrere og bekæmpe køkkenets daglige madspild. Ved at indtaste dit spild og føre en køkkendagbog for din morgen, frokost eller aftenservering får du overblik over dit madspild i restauranten. På den måde kan du gøre det lidt bedre allerede i morgen.

Med appen bliver det synligt, hvor præcis i restaurantens køkkenflow madspildet opstår. Er det i klargøringen af maden, forarbejdningen, tilberedningen, eller er der tale om levn og tallerkenspild fra gæsterne?

For dig betyder det, at du dagligt kan følge din grad af madspild og derudfra tage action på at bekæmpe restaurantens madspild. Du får grafiske oversigter, der synliggør dine besparelser pr. gæst, og da WUOW er webbaseret, er den lige til at bruge på mobil, computer eller tablet.

Den er naturligvis gratis og din vej til at blive ”wise up on waste”.

         

Download Unilevers madspildsapp

Kom dit madspild til livs med den smarte app fra Unilever

Hent appen her

Seneste nyheder