Kylling i Smoky BBQ med kold bearnaise og rosmarinbagte kartofler
Tilberedning
Kyllingebryster bagt i Smoky BBQ
Lav en marinade af Smoky BBQ mix, paprika, salt og olie og vend kyllingebrysterne i marinaden. Lad dem marinere i minimum 3 timer før brug.
Kom kyllingebrysterne i en gastrobakke med bagepapir, og bag dem i en forvarmet ovn ved 190°C i ca. 18-20 min., eller til en kernetemperatur på 75°C er opnået.
Kold bearnaisesauce
Kom bearnaiseessens og æggeblommer i en skål, og blend olien, i æggemassen lidt ad gangen med en stavblender, til det danner en fast ’mayonnaise’. Smag til med estragon, salt og cayennepeber.
Kartofler bagt med hvidløg og rosmarin
Halvér kartoflerne, og vend dem i hvidløg, rosmarin og olie. Krydr med salt og peber. Kom kartoflerne over i en gastrobakke med bagepapir, og bag dem i en forvarmet ovn ved 190°C i ca. 25 min. Når kartoflerne er færdigbagte, vendes de med bredbladet persille.
Velbekomme!
Ingredienser
10 personer
Kyllingebryster bagt i Smoky BBQ
10 stk. kyllingebryster • 250 g Ardo Smoky BBQ mix • 1 spsk. paprika • 1 tsk. salt • 0,75 dl olie
Kold bearnaisesauce
3 spsk. bearnaiseessens • 8 pasteuriserede æggeblommer • ½ liter rapsolie • 3 spsk. Ardo Estragon • Salt og cayennepeber
Kartofler bagt med hvidløg og rosmarin
2 kg kartofler • 20 g Ardo Hvidløg i tern • 20 g Ardo Rosmarin • ½ dl olivenolie • 3 spsk. Ardo Persille, bredbladet • Salt og peber