Lammechops med knuste kartofler
Prøv denne opskrift fra DAVA Foods på saftige lammechops med kartofler, eller bliv inspireret til at lave din egen version.
Tilberedning
4 personer
Vask og kog kartoflerne i 12 minutter. Mos dem herefter med en gaffel, og krydr med paprika. Tilsæt nødder og smeltet, brændt smør, og hæld det hele op i en skål.
Lav spejlæg, og læg dem ovenpå. Anret med friske kryddderurter på toppen. Grillsteg lammekoteletterne tre minutter på hver side. Krydr med tomatsalt, og server dem til kartoflerne.
Velbekomme!
Se den originale opskrift her.
Ingredienser
200 g nye kartofler (evt. de blå) • 1 spsk. røget paprika • 2 spsk. hasselnødder • 30 g smør • 4 æg • 1 tsk. frisk salvie • 1 tsk. frisk basilikum • 1 tsk. frisk persille • 4 lammechops • 1 spsk. tomatsalt