Opskriftstema April: Bæredygtighed og Madspil

Sponsoreret indhold

Et par af tidens mest centrale budskaber inden for fødevarebranchen: spis bæredygtigt og minimér madspild. Måske er du allerede i gang og vil gerne have endnu mere inspiration, eller måske mangler du et par opskrifter, der kan sparke gang i din kreativitet.

Vi vil  alle gerne være mere bæredygtige, men hvordan gør vi det?  Det kan være svært at finde rundt i, hvad det indebærer, fordi det ofte betyder noget forskelligt, alt efter hvem vi spørger. Men bare rolig,  FAO, landbrugsorganisationen under FN, har fremsat fire pejlemærker, der gør det en del nemmere at finde rundt i:

  • Maden skal være sund.
  • Maden skal passe til vores kultur.
  • Maden skal have lav klimapåvirkning.
  • Alle skal have råd til maden.

12 opskrifter med bæredygtig omtanke

Santa Maria, DAVA og Orkla har udarbejdet  opskrifter, du kan eksperimentere med, næste gang du har lidt ekstra tid på hænderne. Du finder alt fra Madspilds-bao til en vegetarisk udgave af den britiske klassiker English Breakfeast.

Dyk ned i de 12 opskrifter herunder!

Santa Maria

DAVA

Orkla

Seneste nyheder