Mammen: Kvalitetsoste fra lokalområdet

Mammen Mejerierne er et familiedrevet dansk ostemejeri, der igennem tre generationer har skabt fantastiske oste af midtjysk mælk. Erfarne mejerister, gamle håndværkstraditioner og de nyeste og mest innovative metoder sikrer gode produkter.

Hos Mammen Mejerierne går de meget op i at få den bedst mulige mælk – og den skal være frisk. Derfor har de et fast partnerskab med gårde i lokalområdet, der ligger i kort afstand til  mejerierne. Det er bæredygtigt, og det gør en stor forskel for det færdige produkt.

Hytteost er meget alsidig

Hytteost er helt fantastisk og kan bruges på mange måder. Den er mager og rig på protein. Du kan for eksempel vende den i en varm pastaret og få en fyldig sauce eller prøve at tilføje den i brøddej.

En af vores favoritter er Smørrebrød med dukkah og hytteost Det er nemt og lækkert. Opskriften er udviklet af Cathrine Brandt, og den skal du unde dig selv at prøve.

Tilberedning


Smørrebrød med dukkah og hytteost

Varm en tør pande op og kom mandler på. Rist mandlerne i få minutter. Kom solsikkekerner, sesamfrø, spidskommen, koriander og flagesalt på panden sammen med mandlerne. Rist til det begynder at tage lidt farve og dufte.

Kom blandingen i en morter og stød det så fint eller groft, som du ønsker.

Skræl tynde strimler af agurken. Du kan for eksempel bruge en god kartoffelskræller.

Kom hytteost og agurkestrimler på rugbrøddet og drys med dukkah.

Servér og nyd!

Ingredienser


2 skiver rugbrød
200 g hytteost
1/4 agurk

Dukkah
1 spsk. mandler
1 spsk. sesamfrø
1 spsk. solsikkekerner
1 tsk. hel eller knust spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. flagesalt

Prøv selv produkter fra Mammen

Find dem på webshoppen

Køb her

Seneste nyheder