Ny, miljøvenlig emballage fra Chefs Club

Alle de nye Chefs Club IQF-produkter er pakket i I’m green 100% genanvendelige poser, så dit køkken kan blive endnu mere miljøvenligt.

Med den nye Chefs Club miljøvenlige emballage kan du nu bidrage til at mindske CO2-udslippet markant i henhold til normal plastikemballage. Du kan dermed både servere dine produkter og smide posen ud bagefter med god samvittighed.

Fra sukkerrør til 100% genanvendeligt bioplast

Brasilien er verdens største producent af sukkerrør, og i Brasilien og USA anvendes bl.a. en fjerdedel bioethanol som brændstof i benzin for at gøre benzinen mere “grøn”. I 2009 var den globale produktion af bioethanol på mere end 70 milliarder liter.

Den brasilianske virksomhed Braskem modtager sukkerrør fra forskellige leverandører i Brasilien og gennemgår en dehydreringsproces, hvor først bioethanol udvindes fra sukkerrørene og efterfølgende produceres I’m green polyethylen til dannelse af grøn plast. Sukkerrørsplastikken leveres derefter til andre firmaer og producenter, der omdanner og omformer det til grønne plastprodukter.

Bæredygtig fremstilling af grøn plast

CO2 opsamles under hele dyrkningsprocessen af sukkerrørene og isoleres i hele plastens livscyklus. Dette betyder, at produktionen af “I’m green Polyethylen” bidrager til reduktionen af drivhusgasemissioner sammenlignet med almindelig polyethylen, der er fremstillet af fossile materialer som fx olie og naturgas.

I overensstemmelse med European Bioplastics Association klassificeres plast, der er fremstillet fra vedvarende kilder biologisk nedbrydelig plast, som bioplast (eller biopolymerer). I’m green plastik er dog ikke bionedbrydeligt eller komposterbart, men da I’m green Polyethylen er fremstillet af sukkerrørethanol betragtes det dermed også som bioplast. Og naturligvis 100% genanvendelig plastik!

Find kylling fra Chefs Club i ny, miljøvenlig emballage på webshoppen!

Miljøvenlig emballage fra Chefs Club!

Du finder Chef Clubs kylling i ny, miljøvenlig emballage på webshoppen

Køb her  

Seneste nyheder