Økologi i sin mest koncentrerede form

Nyhed

Interessen for økologi går kun én vej, og det er op. Så selvfølgelig skal du have mulighed for at tilbyde dine gæster økologi i sin mest koncentrerede form!

Knorrs nye økologiske fond og bouillon er koncentreret økologi med saft, kraft og ren naturlig smag. Du kan virkelig smage kyllingen, kalven, oksen eller grøntsagerne – og så er der holdt igen med saltet. Samtidig er de fri for indholdsstoffer som gluten og laktose.

Et bæredygtigt samarbejde

Det er Unilevers strategi at finde løsninger til bæredygtigt jordbrug. Bæredygtige landbrugsmetoder har potentialet til at øge udbyttet betydeligt, mildne effekten af klimaforandringer og tilbyde økonomiske og sociale fordele for landmænd, deres familier og de omkringliggende samfund. Knorr har i den forbindelse arbejdet målrettet på at fremme bæredygtighed verden over. Både i egen produktion og i samarbejde med producenter, forbrugere og professionelle køkkener. Fx er der udviklet en app ”Wise up on Waste”, som hjælper professionelle køkkener med at reducere madspild, og en CO2-beregner, der gør det nemt for kokken at se, hvor stort et klimaaftryk de enkelte retter sætter. Se mere på ufs.com

2020-strategi

Senest i år 2020 vil 100% af vores landbrugsråvarer komme fra bæredygtige jordbrug. Vi vil halvere mængden af affald forbundet med kassering af vores produkter og fordoble andelen af produkter i vores portfolio, som opfylder de højeste ernæringsstandarder.

Økologi i sin mest koncentrerede form

Vidste du, at Knorrs 13 mest anvendte grøntsager og urter er 100% bæredygtige? Det samme gælder tomaterne, og det betyder noget, når man aftager hele 7% af alle verdens tomater!