Økologiske, kogte og pillede: En praktisk og lækker løsning

Det skal være nemt at servere æg, og der skal være en løsning til alle, uanset om du foretrækker konventionelle produkter eller økologi. Derfor tilbyder DAVA nu også økologiske kogte, pillede æg.

Skyl og servér!

Det har aldrig været lettere eller mere tidsbesparende at servere hårdkogte æg fra DAVA: Du skal bare skylle dem, og så er de klar til servering. DAVA har kogt og pillet æggene på forhånd. Du modtager æggene i en spand, hvor 40 økologiske, kogte og pillede æg ligger i lage. Lagen gør, at æggene kan holde sig længe, selvom de er kogt. Lagen er ret mild, og derfor beholder æggene også deres gode smag.

Kogte, pillede æg er mere end en nem og praktisk løsning; det er også en velsmagende ingrediens, du kan bruge i et hav af retter – lige fra anretninger til buffet.

Fra smørrebrød til pitabrød

Hvem kender ikke, og elsker, smørrebrødsklassikeren med æg og rejer? Skiver af æg med et lag cremet mayonnaise, toppet med friske rejer, karse og stenbiderrogn. sammensæt den med kogte, pillede æg, og slip for unødig forberedelsestid.

Prøv æggene i en sandwich, fx den traditionelle med æg og rejer, eller forsøg dig med et lækkert pitabrød med tun, og salat.

En klassiker på bordet

Servér de kogte æg som en del af buffeten på din restaurant, café eller i kantinen. De hjælper dig, både til julefrokosten eller i salatbaren, hvor der jævnligt skal fyldes op, fordi der kommer mange mennesker igennem.

Den klassiske franske salad nicoise passer også glimrende til de pillede æg,  der serveres med tun og oliven. Salad nicoise kan nemt laves vegetarisk, hvis du erstatter tunen med æg som fyld – så er du sikker på, at dine gæster bliver mætte.

Æg og protein

Æg har et højt indhold af protein, 12,3 g pr. 100 g, og det gælder også DAVAs kogte og pillede æg. Protein er vigtigt for vores sundhed, fordi det bidrager til at øge og bevare muskelmasse. Noget som er vigtigt for os alle uanset alder og køn.  Protein er desuden den type næringsstof, der kræver mest energi at forbrænde, og det betyder også, du opnår en stor mæthedsfornemmelse.

Vil du servere mindre kød og flere vegetariske retter, er æg et smagfuldt alternativ til kød, dine gæster bliver mætte af.

DAVAs kogte og pillede æg er:

  • Klar til at spise – de skal bare skylles inden servering
  • Funktionelle – de kan serveres hele, halve eller i tern
  • Tidsbesparende og praktiske
  • Ensartede i smag og udseende.

Produkterne fås både i en økologisk og konventionel udgave.

Skal du også prøve æggene fra DAVA?

Du finder dem på webshoppen!

Køb her