Log på webshoppen
Oksegryde med syrnet fløde og sambal oelek

Oksegryde med syrnet fløde og sambal oelek

En lækker gryderet med det syrlige fra flødefraiche og et stærkt pift fra sambal oelek. Serveret fx med ris og en sprød spidskålssalat.

Tilberedning


10 portioner

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kødet i ca. 2 min og tag det op. Lad resten af smørret gyldne og steg løg og peberfrugt i ca. 2 min. – tag halvdelen fra. Kom det brunede kød i gryden og tilsæt bouillon, sambal oelek og salt. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 2 timer – eller til kødet er mørt. Tilsæt flødefraiche og grøntsagerne og varm det godt i gennem. Smag til. Server evt. med ris og spidskålssalat

Velbekomme!

Ingredienser


50 g Lurpak® smør

1 kg oksebov i tern (ca. 2 x 2 cm)

400 g zittauerløg i tynde skiver

300 g røde peberfrugter i strimler

10 g groft salt

600 g kalvebouillon

30 g sambal oelek

300 g Arla Pro® Flødefraiche 30%

Prøv opskriften!

Køb ingredienserne til oksegryde på Catering Engros' webshop

Køb ingredienser  

Se seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk