Opskriftstema: Grønne alternativer til dit efterår

September måneds opskriftstema dedikerer vi til de grønne alternativer, og heldigvis bugner det tidlige efterår netop nu med en masse lækre og sprøde grøntsager, som du kan kreere lækre retter ud fra.

Vores leverandører Orkla Foods, Humlum og Paulig giver dig herunder 12 fantastiske bud på, hvordan du kan imponere dine gæster med lækre retter.

 

Orkla Foods præsenterer fire lækre opskrifter på retter, som normalt serveres med okse- eller svinekød, men i disse udgaver er kødet skiftet ud med NATURLI’ fars, både i den formbare udgave og i en bøf-udgave. Begge udgaver er 100% plantebaserede, hvor både smag, bid og stegeevne er helt i top!

Humlum giver fire bud på retter, som gør hverdagen i dit køkken nemmere for dig. Her får du opskrifter med produkter af høj kvalitet, hvor den nænsomme forarbejdning af de bedste råvarer blandet med gamle, traditionelle opskrifter giver retter med sprøde og smagfulde køledejs- og butterdejsprodukter.

Med Paulig får du fire smagfulde favoritter, som helt sikkert vil falde i god jord hos dine gæster. Her er retter, som oftest serveres med kød, igen blevet gentænkt, således at dine gæster kan friske smagsløgene op med lækre tacos, tortillas og burritos med dejligt krydret fyld.

 

Søg inspiration til hvordan du kan sætte grøntsager og grønnere alternativer i fokus i opskrifterne herunder.

Orkla Foods

Humlum

Paulig

Seneste nyheder