Opskriftstema: Moderne smørrebrød
I denne måneds opskriftstema har vi fokus på moderne smørrebrød. Smørrebrødet har nemlig endnu en gang indtaget menukortene – og med god grund. Den danske smørrebrødsklassiker kan nemt kombineres og sammensættes på et hav af måder, så du kan kreere dit helt eget, personlige bud på den traditionsrige spise.
I april er det desuden påske, og med en moderne fortolkning af smørrebrødet kan du let pifte dit påskebord op med nye, spændende retter.
Sammen med vores tre leverandører, Lantmännen Cerealia, Mondelez og Royal Greenland, giver vi dig i denne måneds opskriftstema 12 spændende bud på, hvordan du på lækkert, friskbagt rugbrød kan servere smagfuldt smørrebrød på en ny måde i dit professionelle køkken.
Opskrifter fra Lantmännen Cerealia
- SolsikkerugbrødValnødderugbrødLandmandens rugbrødsblandingSchackenborg rugbrød
Opskrifter fra Mondelez
- Laksewrap med krydderurterNem madpakke med skinkeSund sandwhich med urter, chilispirer og ristede kernerPizza med røget laks og rødløg
Opskrifter fra Royal Greenland