Opskriftstema: Traditionel jul med et tvist
Med november måneds opskriftstema tager vi hul på julen, og giver dig otte bud på lækre retter, som dine gæster vil elske.
Fra Delika Food Group får du fire opskrifter på anretninger med lækre kødspecialiteter, der passer helt perfekt til julefrokostbordet i din forretning. Her får du opskrifterne på sprængt oksebryst med wasabi-æblecreme, skinke med kålsalat, hammel spegepølse med syltede gule beder og roastbeef med cherrypaprika-creme.
Fra Mondelez får du opskrifterne på fire cheesecakes, med helt forskellige udtryk og smage, så du kan imødekomme alle gæsters ønsker og præferencer. Der er både en cheesecake med æble og kanel, en cheesecake med gløgg og brunkager, der emmer af jul, en cheesecake med de klassiske smage fra risalamande og så en luksusudgave til nytår med champagne og kransekage.
Dyk ned i alle opskrifterne herunder!