Log på webshoppen

OSCAR: Muslingesauce

OSCAR giver dig her deres bud på en smagfuld ret med muslongesauce: Hvid fisk ”en croûte” med brændte løgskaller, citron verbena og skummende muslingesauce.

Du finder opskriften til retten herunder, så du selv kan prøve den i dit køkken!

Tilberedning


  1. Signature Fiskebouillon koges op med Premium Hvidvin Reduktion og Muslingefond koncentrat.
  2. Hiv til side og pisk koldt smør heri, derefter creme fraiche, og blend med lecitin for at skumme saucen op (alternativt kan den jævnes i stedet for brug af lecitin).
  3. Husk du må ikke varme saucen op efter du har tilsat creme fraiche, da du så risikerer at saucen skiller.

Tip: Prøv at tilsætte 1 dl kærnemælk sammen med creme fraiche for en mere syrnet og frisk sauce.

Velbekomme!

 

Ingredienser


2,5 dl OSCAR Signature Fiskebouillon
15 g OSCAR Premium Hvidvin Reduktion
15 ml OSCAR Muslingefond koncentrat
100 g usaltet smør
1 spsk creme fraiche 38%
10 g lecitin
Evt. 1 dl kærnemælk

Se mere her og bliv inspireret

Prøv selv opskriften fra OSCAR!

Du finder alle produkterne fra OSCAR på webshoppen

Køb proukterne fra OSCAR   Køb alle ingredienser

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk