OSCAR: Muslingesauce
OSCAR giver dig her deres bud på en smagfuld ret med muslongesauce: Hvid fisk ”en croûte” med brændte løgskaller, citron verbena og skummende muslingesauce.
Du finder opskriften til retten herunder, så du selv kan prøve den i dit køkken!
Tilberedning
- Signature Fiskebouillon koges op med Premium Hvidvin Reduktion og Muslingefond koncentrat.
- Hiv til side og pisk koldt smør heri, derefter creme fraiche, og blend med lecitin for at skumme saucen op (alternativt kan den jævnes i stedet for brug af lecitin).
- Husk du må ikke varme saucen op efter du har tilsat creme fraiche, da du så risikerer at saucen skiller.
Tip: Prøv at tilsætte 1 dl kærnemælk sammen med creme fraiche for en mere syrnet og frisk sauce.
Velbekomme!
Ingredienser
2,5 dl OSCAR Signature Fiskebouillon
15 g OSCAR Premium Hvidvin Reduktion
15 ml OSCAR Muslingefond koncentrat
100 g usaltet smør
1 spsk creme fraiche 38%
10 g lecitin
Evt. 1 dl kærnemælk
Se mere her og bliv inspireret
Prøv selv opskriften fra OSCAR!
Du finder alle produkterne fra OSCAR på webshoppen
Køb proukterne fra OSCAR Køb alle ingredienser