Log på webshoppen

OSCAR: Perlehøne, kartofler ristet i andefedt og kyllinge- og hvidvin jus med morkler

Lad dig inspirere af denne opskrift fra OSCAR med morkelsauce, som er lavet med deres Premium Hvidvin Reduktion og Signature Kyllingefond.

Prøv selv opskriften, som du finder her!

Tilberedning


Steg de hele perlehøner i ovnen. Trancher ved servering.

Skræl og skær kartoflerne i passende tern og kog dem i andefedt til de er møre. Lige før servering steges de i ovnen til de er gyldenbrune.

Sauter de opblødte morkler i smør og glacér med Signature Kyllingefond. Sig morklerne fra og sæt dem til side. Tilføj fløde og Premium Hvidvin Reduktion til kyllingefonden og reducer til 250 ml. Ved servering piskes fonden med smør og crème fraiche til en skummende konsistens og morklerne tilføjes.

Spinathovederne blancheres i vand tilsat smør. Smag til med salt og peber.

Velbekomme!

 

 

 

 

Ingredienser


10 portioner

2 stk perlehøne, ca. 2,8 kg

Kartofler:
1 kg kartofler
600 g andefedt

Morkelsauce:
500 ml OSCAR Signature Kyllingefond
40 g OSCAR Premium Hvidvin Reduktion
30 g tørre morkler
2 dl fløde
70 g smør
50 g crème fraiche 48%

Garniture:
10 stk spinathoveder
50 g smør
5 g salt
2 g peber

Se mere her og bliv inspireret

Prøv opskriften med de smagsgivende OSCAR produkter!

Køb produkterne fra OSCAR   Køb alle ingredienser

Seneste nyheder