OSCAR: Saltbagt knoldselleri, løg fumet med havgus, kartoffel og purløg
Find inspiration til dit køkken med denne lækre opskrift fra OSCAR, når de viser, hvordan du kan bruge den nye OSCAR Signature løg fumet, som er fyldt med smag.
Prøv selv retten med opskriften herunder!
Tilberedning
Kartoflerne skrælles og skæres i enten parisienne eller tern af kartoffel. Blancher dem i letsaltet vand. OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk koges op med Arla Unika Havgus under omrøring. Lad saucen trække smag i 10 minutter inden den sigtes og jævnes til den ønskede konsistens. Pisk koldt smør i saucen og vend sammen med kartofler og friskhakket purløg.
Server til saltbagt knoldselleri, variation af løg og friske urter.
Velbekomme!
Ingredienser
Til 5 dl sauce
2 stk bagekartofler, parisienne eller tern af kartoffel
4 dl OSCAR Signature løg fumet økologisk
100 g Arla Unika Havgus
60 g smør
OSCAR jævner
1/2 bundt purløg, hakket
Se mere her og bliv inspireret
Prøv selv opskriften!
Find OSCARs løg fumet på webshoppen
Køb OSCAR Signature Løg Fumet Køb alle ingredienser