Log på webshoppen

OSCAR: Saltbagt knoldselleri, løg fumet med havgus, kartoffel og purløg

Find inspiration til dit køkken med denne lækre opskrift fra OSCAR, når de viser, hvordan du kan bruge den nye OSCAR Signature løg fumet, som er fyldt med smag.

Prøv selv retten med opskriften herunder!

Tilberedning


Kartoflerne skrælles og skæres i enten parisienne eller tern af kartoffel. Blancher dem i letsaltet vand. OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk koges op med Arla Unika Havgus under omrøring. Lad saucen trække smag i 10 minutter inden den sigtes og jævnes til den ønskede konsistens. Pisk koldt smør i saucen og vend sammen med kartofler og friskhakket purløg.

Server til saltbagt knoldselleri, variation af løg og friske urter.

Velbekomme!

Ingredienser


Til 5 dl sauce

2 stk bagekartofler, parisienne eller tern af kartoffel
4 dl OSCAR Signature løg fumet økologisk
100 g Arla Unika Havgus
60 g smør
OSCAR jævner
1/2 bundt purløg, hakket

Se mere her og bliv inspireret

Prøv selv opskriften!

Find OSCARs løg fumet på webshoppen

Køb OSCAR Signature Løg Fumet   Køb alle ingredienser

Seneste nyheder