Log på webshoppen

OSCAR: Vegansk cremesauce

Lad dig inspirere af denne opskrift fra OSCAR på vegansk cremesauce, som er lavet med deres Signature Løg Fumet Økologisk, Stegt Smag krydderi og Premium Fermenteret Peber pasta. Brug den der hvor du normalt ville bruge en fløde/ostebaseret sauce, f.eks. i pastaretter eller til blomkål.

Prøv selv opskriften, som du finder her!

Tilberedning


Blend Signature Løg Fumet, peanutbutter og Stegt Smag sammen, kog op og montér med kokosolie, gærflager og Premium Fermenteret Peber. Jævn efter ønske.
Saucen kan evt. skummes op med lecitin.

Serveringsforslag: Grillet spidskål, ramsløgskapers, BBQ på OSCAR Røget Smag, løgblomster og bronzefennikel

Ingredienser


1 l OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk
40 g peanutbutter
60 g OSCAR Stegt Smag krydderi
80 g kokosolie el. kakaosmør
4 spsk gærflager
2 spsk OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta
OSCAR Jævner

Se mere her og bliv inspireret

Prøv opskriften med de udsøgte OSCAR produkter!

Køb produkterne fra OSCAR   Køb alle ingredienser

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk