Rabarber, syrnet fløde og ingefærknas
Smuk og enkelt rabarberdessert. Sød, syrlig, krydret og knasende.
Tilberedning
10 portioner
Rabarber
Vakuumer rabarberstykkerne i en pose med sukker, citronsaft og ingefær. Placer posen med rabarber i en gryde med vand til det dækker, og kog til rabarberen virker mør, men ikke for blød. Køl rabarberne ned.
Ingefærknas
Bland alle ingredienserne til en crumble og fordel dejen på en plade med bagepapir. Bag til crumblen er gylden.
Syrnet fløde
Bland vaniljekorn og sukker. Kom vaniljesukkeret i flødefraichen og pisk det til et let skum.
Anretning
Placer hvert element ved siden af hinanden på en tallerken og pynt med friske urter og spiselige blomster.
Bagetid
Ca. 20 min. ved 180°
Ingredienser
Rabarber
400 g rabarber i ca. 2 cm stykker
120 g sukker
80 g citronsaft
10 g frisk ingefær i skiver
Ingefærknas
200 g hvedemel
200 g mandelmel
200 g sukker
200 g Lurpak® smør
10 g stødt ingefær
2 g salt
Syrnet fløde
1/2 vaniljestang – kornene heraf
40 g sukker
500 g Arla Pro® Flødefraiche 30%
Pynt
Friske krydderurter
Spiselig blomst