Log på webshoppen
Rabarber, syrnet fløde og ingefærknas

Rabarber, syrnet fløde og ingefærknas

Smuk og enkelt rabarberdessert. Sød, syrlig, krydret og knasende.

Tilberedning


10 portioner

Rabarber

Vakuumer rabarberstykkerne i en pose med sukker, citronsaft og ingefær. Placer posen med rabarber i en gryde med vand til det dækker, og kog til rabarberen virker mør, men ikke for blød. Køl rabarberne ned.

Ingefærknas

Bland alle ingredienserne til en crumble og fordel dejen på en plade med bagepapir. Bag til crumblen er gylden.

Syrnet fløde

Bland vaniljekorn og sukker. Kom vaniljesukkeret i flødefraichen og pisk det til et let skum.

Anretning

Placer hvert element ved siden af hinanden på en tallerken og pynt med friske urter og spiselige blomster.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 180°

Ingredienser


Rabarber

400 g rabarber i ca. 2 cm stykker

120 g sukker

80 g citronsaft

10 g frisk ingefær i skiver

Ingefærknas

200 g hvedemel

200 g mandelmel

200 g sukker

200 g Lurpak® smør

10 g stødt ingefær

2 g salt

Syrnet fløde

1/2 vaniljestang – kornene heraf

40 g sukker

500 g Arla Pro® Flødefraiche 30%

Pynt

Friske krydderurter

Spiselig blomst

Prøv opskriften!

Find alle ingredienser på Catering Engros' webshop.

Køb ingredienser  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk