Sådan får du nemt plantebaserede retter på menukortet

Upfield har gennem årtier troet på en grønnere fremtid. Det gør de stadig, og derfor går de også forrest i jagten på plantebaseret kvalitet. Her kan du læse mere om, hvorfor netop det er vigtigt for dit professionelle køkken.

Plantebaseret er god forretning

Flere og flere restaurantgæster over hele verden vælger at blive flexitarer eller veganere, så det er god forretning at have plantebaserede alternativer på menukortet. Men hvorfor egentlig? Fordi det ofte er veganerne, der vælger, hvor middagsselskabet skal gå ud og spise. Ved også at tilbyde retter til veganere sikrer du dig, at du også får deres familie og venner med til bords.

Prøv Violife Vegan Supreme Pizza

Det  kræver ingredienser af høj kvalitet og gode veganske produkter at skabe lækre plantebaserede retter. Derfor har Upfield udviklet en række produkter specielt til kokke og restauranter. Violife har været et foretrukket brand blandt veganere i mere end 30 år og har vundet priser over hele verden for sin gode smag og fordelagtige egenskaber. Desuden er de mælkefri, glutenfri, sojafri samt halal og kosher, så du kan servere dem for alle, hvilket forenkler din menu og arbejdet i køkkenet.

Violife Mozarella kan fx indgå på en lækker pizza:

Tilberedning


Smør tomatsauce ud på din valgte pizzabund.
Tilføj Violife Mozarella Grated, champignon, paprika, løg og frisk oregano.
Bag i ovnen, og servér.

 

Med veganske retter på menukortet vil du både appellere til veganere, deres omgangskreds – og alle andre

 

Ingredienser


Tomatsauce
Violife Mozzarella Graed
Champignon
Paprika
Løg
Oregano

Find flere varer fra Upfield

Seneste nyheder