Æg gør din dag rig på kulinariske oplevelser

Morgenmad : Dagen starter med æg

Kender du følelsen af forventningens glæde ved at gå ombord i en brunch-buffet på hotel og restaurant? Det at kunne nyde et veltilberedt blødkogt æg, en stegende hed omelet med lækkert sammensat fyld og en omgang velsmagende scrambled eggs, der har den fyldige smag af æg og en cremet konsistens? Det er luksus.

Nyd Dava Foods’ scrambled eggs bag-in-box, der smager som hjemmelavet, og hvor der ikke er gået på kompromis med råvarekvaliteten. Du kan hurtigt og nemt servere en omgang scrambled eggs, hvor den cremede konsistens og den fine gule farve er bevaret. Kom blot en varmestabil pose direkte i ovnen – herefter er den laktosefrie æggemasse klar til servering. Lettere bliver det ikke!

Frokost: Kom protein i din salat

Salat er en yndet spise til frokost, da salat kan varieres uendeligt med lækkert fyld. En af Dava Foods’ favoritter er at bruge kogte æg i salaten, eksempelvis i en Salade Nicoise.

Æg har et højt indhold af protein – hele 12,3 g protein pr. 100 g. Proteinholdige fødevarer er værdifulde i kosten, da kroppen bruger længere tid på at forbrænde protein i forhold til fx kulhydrater. Derved er mæthedsfornemmelsen længere.

Dava Foods’ kogte, pillede æg er en let løsning, hvis man vil spare tid, når man serverer et lækkert, smagfuldt måltid. Æggene er ensartede i størrelsen og skal blot skylles – så er de klar til brug: En oplagt løsning til salatbaren, portionsanretning eller to go som fyld i blandt andet salater og sandwiches.

Aftensmad: Pryd portionsanretningen med lækre æggeprodukter

Æg er perfekt også til dagens sidste måltid. For de fleste mennesker er aftensmaden dér, hvor man samler familien, nyder et måltid sammen og vender dagens begivenheder.

Spiser du din aftensmad på restaurant, har Dava Foods nogle skønne bud på lette produkter til aftensmaden. Deres jammy eggs, egg sticks og gourmet-omelet er alle perfekte til portionsanretninger.

Det kan være en snack boks med ”fingerfood”, hvor de sprøde egg sticks indgår. Det kan være jammy eggs som tilbehør til en salat eller som del af  en tapasanretning. Vores gourmet-omelet kan serveres med diverse fyld,  eksempelvis avocado, salsa, revet ost og serranoskinke. Kun fantasien sætter grænser for hvilket fyld, som du kan komme i din omelet.

Både jammy eggs, egg sticks og gourmet-omeletterne er klar til brug og skal blot varmes før servering. Alle tre produkter er også oplagte alternativer, hvis man ønsker at spare på kødet og have flere vegetariske alternativer i hverdagen.

Bon appetit!

Prøv de forskelle produkter fra Dava Foods

Find varerne på webshoppen!

Køb her