Giv dine gæster et valg, når det gælder osten i deres burger

Giv dine gæster mulighed for at vælge: Foretrækker de  smagen af cheddar, blue cheese, grillost eller noget fjerde?

Osten er en af de vigtigste ingredienser i en burger. Den giver både smag, konsistens og får burgeren til at se ekstra lækker ud. Når det handler om ost – Arlas bidrag til dit mesterværk – overlades intet til tilfældigheder. Prøv eksempelvis Monterey Jack – den perfekte smelteost til din burger. Med en cremet konsistens får burgeren den rette tekstur og giver den smagsoplevelse, dine gæster fortjener.

Bliv klogere på osten gennem Arlas cheeseburger-koncept

Arla har udviklet konceptet Chasing Cheeseburger Perfection, hvor de hjælper​​​​​​​ dig med at skabe gourmetudgaver af dine burgere ved hjælp af kvalitetsoste, ​der er håndplukkede for deres fantastiske burger-egenskaber. Derudover får du del i den viden, vi har hentet fra utallige prøvesmagninger af oste og samtaler med cheeseburger-kokke rundt omkring i verden.

Kvalitetstestede oste, der lever op til professionelle standarder

Arla ejes af nordiske landmænd og har lavet kvalitetsost i årtier. Nu har de håndplukket de oste, der er mest velegnede til cheeseburgere og har testet dem på kryds og tværs for at sikre os, at de lever op til de professionelle burgerkokkes krav. Vi har testet ostenes smag, duft og udseende.

Giv dine gæster et valg med Arlas forskellige oste:

Arla Pro Monterey Jack

Arla Pro Cheddar

 Arla Pro Grillost

Castello Danablu extra creamy 

Prøv de lækre oste fra Arla

Find dem på webshoppen!

Køb her!

Seneste nyheder