Kreativt smørrebrød: Nytænkning

Smørrebrød er en traditionsrig, dansk spise og måske endda noget af det, vi danskere er mest kendte for. De seneste år har dygtige og nytænkende danske kokke reformeret den danske nationalspise og gjort den til en gastronomisk smagsoplevelse anno 2018.

Denne gastronomi vil vi gerne udforske sammen med dig og derfor byder vi velkommen til nogle lærerige timer i køkkenet hos KEN STORKØKKEN, hvor ord som innovation, kreativitet, nytænkning og diversitet sætter rammerne for, hvad der skal kreeres i køkkenet.

Inspirationskok Liselotte Kira Gregers Andersen vil guide dig igennem smørrebrødsuniverset. Smørrebrød kan nemlig bruges på mange forskellige måder; blandt andet ved at bruge elementer og pyntningen fra smørrebrødet til at give buffetens kolde anretninger et nyt og kreativt liv. Mulighederne er flere end du lige tror.

Alt i alt bliver det i særdeleshed en lærerig eftermiddag, der byder på nye, spændende udfordringer. Du vil blandt andet blive introduceret for vegansk gulerodslaks, koralnet og maltjord.

Vi garanterer, at du går hjem fra kurset med ny inspiration og teknikker til at kreere smukt og kreativt smørrebrød, der vil imponere dine gæster både på syn og smag.

Vi glæder os til at se dig!

 

Arrangement: Kreativt smørrebrød

Dato: 11.09.2018

Pris: GRATIS op til 2 personer fra samme firma (derefter 500kr. per person.)

Tid: 14.00-17.00

Sted: Catering Engros København

Vejleåvej 13

2635 Ishøj

Tilmeldingsfrist: 4. september 2018

Tilmeld dig her

Seneste nyheder