Sommer CheeseCake med Oreo

Lad dig inspirere af dette lækre bud på Cheesecake, med cremet Philadelphia Classic – perfekt til sommer.

Tilberedning


Trin 1 – bund

Læg bagepapir i bunden, så kagen bliver nemmere at få ud af formen. Smelt smørret i en kasserolle. Knus kiksene fint i en foodprocessor eller ved at lægge dem i en plastikpose, lukke den og derefter knuse med en kagerulle. Bland smørret og kagekrummerne godt, og tryk massen ud i formen. Brug bagsiden af en ske for at få en jævn overflade. Lad bunden hvile i køleskabet, mens du tilbereder fyldet.

Trin 2 – fyld

Læg gelatinebladene i koldt vand i ca. 10 minutter. Hæld 1 dl af fløden i en kasserolle, og varm den forsigtigt op på komfuret. Tryk vandet af gelatinebladene, smelt det i den
varme fløde og lad det afkøle. Pisk resten af fløden, til den er stiv. Pisk Philadelphia i en skål med vaniljesukker og flormelis og vend forsigtigt den piskede fløde i. Tilsæt gelatinefløden.
Del massen i tre lige store dele. Bland en del med blåbær, en med hindbær og en med appelsinskal og -saft. Hæld en del i bunden, og lad det stivne i ca. 2 timer i køleskabet. Hæld derefter den næsten del på. Hvis massen er stivnet, skal den røres, til den er blød igen. Lad det stivne i 2 timer. Derefter hældes den sidste del i. Rør rundt, hvis den er stivnet. Lad det stå i køleskabet i mindst 4 timer.

Trin 3 – pynt

Når kagen er stivnet, fjerner du springformen og lægger kagen på et fad. Pynt kagen med Oreokiks.

Velbekomme!

Du kan finde den originale opskrift her.

Ingredienser


Bund

300 g Oreokiks • 100 g smør

Fyld

900 g Philadelphia Classic Naturel • 12 stk. gelatineblade eller 18 g gelatinepulver • 2,5 dl piskefløde • 2 tsk. vaniljesukker • 100 g blendede blåbær • 2 stk. appelsiner (skal og saft) • 100 g blendede hindbær • 250 g flormelis

Pynt

Oreokiks

Til en høj cheesecake bruges en springform på 24 cm i diameter. Til en lav cheesecake bruges en springform på 26 cm i diameter.

Find Philadelphia Classic og andre ingredienser

Find det på webshoppen

Køb Philadelphia  

Se seneste nyheder