Log på webshoppen
Sprød smag

Sprød smag

Knækbrød med spinat

Til 3 bageplader

150 g Frigodan helbladet spinat, optøet og vredet fri for vand • 1 dl havregryn • 1 dl sesamfrø • 1 dl hørfrø • 1 dl solsikkekerner • 1 dl græskarkerner • 3,5 dl hvedemel • 1 tsk. bagepulver • 2½ tsk. salt • 2 dl vand • 1¼ dl olie

Alle de tørre ingredienser blandes sammen. Herefter tilsættes let hakket spinat samt vand og olie. Dejen røres til en fast konsistens og rulles ud på et stykke bagepapir. Bages ved 200 °C i 15 min. + 5 min. ved 180 °C.

 

Broccolitærte med rødløg og himmelblå

10 personer

400 g Frigodan broccolibuketter, håndskårne – optøede og afdryppede • 250 g rødløg • 1 stk. 12” fuldkornswrap • 6 æg • 200 ml madlavningsfløde • 10 g salt • 150 g Høng Himmelblå

Løgene klargøres, halveres, skæres i 4 mm skiver, og steges i ca. 1 minut i lidt olie. Broccoli vendes sammen med løgene. 1 springform på 24 cm smøres, og wrappen lægges i
bunden, så den går 3 cm op over kanten hele vejen rundt. Æg piskes med madlavningsfløde, og salt tilsættes. Broccoli og rødløg fordeles i formen, og osten smuldres henover. Æg og fløde hældes over, og tærten bages ved 160 °C i ca. 45 min., til den er fast og gylden.

Se seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk